ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ζ.Ντεπαρντιέ: Ακόμα μία καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού για σεξουαλική επίθεση

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στο Παρίσι στις 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ζ.Ντεπαρντιέ: Ακόμα μία καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού για σεξουαλική επίθεση

Με νέες βαριές κατηγορίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο αστέρας του γαλλικού και παγκόσμιου κινηματογράφου Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Δύο γυναίκες ισχυρίζονται ότι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ τους επιτέθηκε σεξουαλικά στα γυρίσματα του «Green Shutters» το 2021. Μία από αυτές υπέβαλε καταγγελία αυτήν την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τη Le Parisien η γυναίκα που κατήγγειλε αυτά τα γεγονότα, ονόματι Αμελί και ηλικίας 53 ετών, ήταν σχεδιάστρια παραγωγής στο σετ. Με βάση την καταγγελία το περιστατικό φέρεται να συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Παρίσι, στις 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Η γυναίκα είπε πως την είχε «αρπάξει με βαναυσότητα», «ανεβαίνοντας μέχρι το στήθος της». Η αναφερόμενη επίθεση φέρεται να διακόπηκε από τους σωματοφύλακες του ηθοποιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το Mediapart, μια άλλη γυναίκα, η Σάρα, 33 ετών και τρίτη βοηθός σκηνοθέτη στο ίδιο γύρισμα, κατηγορεί τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ ότι άγγιξε το «στήθος και τους γλουτούς» της δύο φορές στις 31 Αυγούστου 2021, επίσης στο Παρίσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.