ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζαφείρης Μελάς για Βασίλη Καρρά: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έρθει η ώρα να τον αποχαιρετήσω»

«Ήταν βασιλιάς της νύχτας, ήταν ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής, ήταν τραγουδιστής καψούρας»

Ζαφείρης Μελάς για Βασίλη Καρρά: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έρθει η ώρα να τον αποχαιρετήσω»

Ο Ζαφείρης Μελάς κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης (27/12), μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «είναι παρα πολύ δύσκολο να πάω και να τον αποχαιρετήσω, δεν πίστεψα ποτέ ότι θα τον αποχαιρετούσα».

«Δεν μιλάγαμε πολύ, δεν ήθελα να τον ενοχλώ, ήξερα τον Γολγοθά που περνάει», συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια.

Περιγράφοντας τον Βασίλη Καρρά ο συνάδελφός του είπε ότι «ήταν άνθρωπος με μεγάλη πυγμή, θάρρος και θράσος. Ήταν βασιλιάς της νύχτας, ήταν ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής. Ο Βασίλης ήταν τραγουδιστής καψούρας και ήταν ο μοναδικός που φύτεψε στην καρδιά των νέων παιδιών την καψούρα».

Με αφορμή, δε, όσα συνέβησαν στο λαϊκό προσκύνημα της Τρίτης ο Ζαφείρης Μελάς είπε για τον Βασίλη Καρρά ότι «αυτό που έγινε δεν το έχω δει ξανά σε άλλο καλλιτέχνη. Αυτό δείχνει ότι τον αγαπούσαν πολύ και δείχνει ότι δεν ήταν μόνο σπουδαίος τραγουδιστής αλλά ήταν φιλάνθρωπος χωρίς να πει πουθενά τίποτα».

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «ξέρω ότι έστελνε μικρά παιδιά στο εξωτερικό για θεραπείες από ασθένειες. Ήταν ένας άνθρωπος που τον είχαν σαν Θεό τους, κι εγώ σαν Θεό τον είχα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήμασταν παιδιά του μαχαλά που περάσαμε Γολγοθά για να φτάσουμε όπου φτάσαμε παραμελώντας τις οικογένειές μας. Δεν μεγαλώσαμε τα παιδιά μας, τώρα μεγαλώνουμε τα εγγόνια μας» κατέληξε ο Ζαφείρης Μελάς για τον Βασίλη Καρρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.