ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζιζέλ για αιτία διαζυγίου με τον Τομ Μπρέιντ: «Προτιμούσε να πηδάει στο γήπεδο»!

Τα περισσότερα δημοσιεύματα θεωρούν πως αιτία του χωρισμού είναι η καριέρα του ποδοσφαιριστή

Ζιζέλ για αιτία διαζυγίου με τον Τομ Μπρέιντ: «Προτιμούσε να πηδάει στο γήπεδο»!

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως έχουν επιλέξει να πάρουν το supermodel Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως πριν από λίγες ημέρες προσέλαβαν δικηγόρους για να προχωρήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα θεωρούν ως βασική αιτία του χωρισμού τους την καριέρα του Τομ Μπρέιντι, μιας και ο ίδιος είχε υποσχεθεί στη σύζυγό του να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, κάτι που δε συνέβη.

Ωστόσο, σύμφωνα με το RadarOnline, άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού έφεραν νέες αποκαλύψεις «στο φως» της δημοσιότητας σχετικά με τους λόγους που το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο του, κάνοντας λόγο για «ανύπαρκτη» ερωτική ζωή μεταξύ τους. zizel0920

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», είπε άτομο από το περιβάλλον του Τ.Μπρέιντι και πρόσθεσε: «Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από το σύζυγό της».

Σημειώνεται ότι ο επί 7 φορές νικητής του Super Bowl είχε αναφερθεί στη σεξουαλική του ζωή όταν ο παρουσιαστής του podcast του «Armchair Expert», Νταξ Σέπαρντ, τον ρώτησε: «Κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου σε μέρα που έχεις αγώνα ή αυτό είναι εκτός πλάνου;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε εκείνος απάντησε ότι: «Ω, φίλε, αυτό μάλλον δεν είναι στο πλάνο. Αυτό δε θα ήταν η προθέρμανση μου πριν από το παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.