ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζιζέλ για τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ: «Είχα σκεφτεί να πηδήξω από το παράθυρο»

«Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ακόμα κι όταν τα παράθυρα ήταν ανοιχτά - Ένιωθα ότι δεν ήθελα να ζήσω έτσι»

Ζιζέλ για τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ: «Είχα σκεφτεί να πηδήξω από το παράθυρο»

Η 43χρονη Ζιζέλ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την ψυχική της υγεία, όταν δούλευε ως μοντέλο, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως είχε σκεφτεί να πηδήξει από το παράθυρο.

«Ξέρεις, ήταν σαν να είμαι σε τούνελ. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και μετά, άρχισα να βρίσκομαι στο στούντιο και να νιώθω ότι πνίγομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, εκείνη την περίοδο ζούσε στον ένατο όροφο ενός κτιρίου. Παρά το γεγονός αυτό, ανέβαινε και κατέβαινε κάθε φορά τη σκάλα για να πάει στο σπίτι της, αφού είχε τον φόβο ότι θα κολλήσει το ασανσέρ.

Είχε φτάσει σε σημείο να αγχώνεται και να νιώθει φόβο για το οτιδήποτε στη ζωή της.

«Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ακόμα κι όταν τα παράθυρα ήταν ανοιχτά. Ένιωθα ότι δεν ήθελα να ζήσω έτσι. Καταλαβαίνεις τι εννοώ;», εξηγεί.

«Για ένα δευτερόλεπτο, σκεφτόμουν απλά να πηδήξω από το παράθυρο. Είχα πραγματικά την αίσθηση, ότι αν το κάνω, όλο αυτό θα τελειώσει και δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσω ξανά για όλα αυτά τα συναισθήματα», προσθέτει παρακάτω.

Στο παρελθόν, είχε μοιραστεί τις σκέψεις της και στα απομνημονεύματά της, με τίτλο «Lessons: My Path to a Meaningful Life».

Συγκεκριμένα, είχε σημειώσει πως «μια περίοδο της ζωής της ένιωθε πως τα πάντα θα την σκότωναν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν αναπολώ εκείνη τη στιγμή και αυτό το 23χρονο κορίτσι, θέλω να κλάψω. Θέλω να της πω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι δεν έχει καν αρχίσει να ζει τη ζωή της. Αλλά εκείνη τη στιγμή, η μόνη απάντηση ήταν να πηδήξω», είχε γράψει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.