ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζιζέλ: Το σχόλιό της στα social media που επιβεβαιώνει τις φήμες περί χωρισμού από τον Τ.Μπρέιντι

«Δεν μπορείς να είσαι σε μια αφοσιωμένη σχέση με κάποιον που είναι ασυνεπής μαζί σου»

Ζιζέλ: Το σχόλιό της στα social media που επιβεβαιώνει τις φήμες περί χωρισμού από τον Τ.Μπρέιντι

«Θέμα ημερών» φαίνεται πως είναι ο επίσημος χωρισμός της Ζιζέλ Μπούντχεν από τον Τομ Μπρέιντι, χωρίς, ωστόσο κανείς από τους δύο να έχει προβεί σε σχετικές δηλώσεις.

Ωστόσο, το supermodel, άφησε ένα αινιγματικό σχόλιο σε μία ανάρτηση στο Instagram με την οποία μάλλον ταυτίστηκε, και η οποία, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, φανερώνει τη συναισθηματική της κατάσταση.

Πρόκειται για μία ανάρτηση που έκανε ο Τζέι Σέτι, ένας Άγγλος συγγραφέας και παρουσιαστής εκπομπής σε podcast.

Η ανάρτηση του Τ.Σέτι έγραφε: «Δεν μπορείς να είσαι σε μια αφοσιωμένη σχέση με κάποιον που είναι ασυνεπής μαζί σου. Διαβάστε το ξανά».

Ανάμεσα στα σχόλια που άφησαν πολλοί κάτω από τη δημοσίευση του παρουσιαστή, ήταν και αυτό της Ζιζέλ, η οποία απλώς άφησε ένα εικονίδιο που σημαίνει «ευχαριστώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
zizel_shetty
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.