ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Βγήκε από το νοσοκομείο ντυμένη στα ροζ σαν άλλη «Μπάρμπι» (φωτο)

Η φωτογραφία στο Instagram με το ιατρικό προσωπικό

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Βγήκε από το νοσοκομείο ντυμένη στα ροζ σαν άλλη «Μπάρμπι» (φωτο)

Στα ροζ ντυμένη βγήκε από το νοσοκομείο, από όπου πήρε εξιτήριο μετά τη περιπέτεια της υγείας της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Ντυμένη στα ροζ, βαμμένη και περιποιημένη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξήλθε του «Ερρίκος Ντυνάν».

Με ανάρτησή της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη πόζαρε με το ιατρικό προσωπικό και έγραψε στο Instagram: «Πόση ευτυχία μπορώ να νιώθω ανάμεσα σε αυτούς τους υπέροχους επιστήμονες μα πάνω από ΟΛΑ Ανθρώπους! Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ».

Ο στενός της συνεργάτης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha για την περιπέτεια της ηθοποιού και την κατάστασή της τώρα που έχει επιστρέψει στην οικία της.

«Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας είπαν πως η κατάσταση ήταν σοβαρή και θα γινόταν ακόμα σοβαρότερη αν δεν την πηγαίναμε άμεσα, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Παίρνει κάποια φάρμακα για να είναι καλύτερα και φυσικά τώρα κάνει μια πιο ισορροπημένη διατροφή» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η Ζωζώ ταλιπωρήθηκε πολύ αυτή τη χρονιά. Τα δύο αδέλφια της έχουν πεθάνει εδώ και αρκετά χρόνια ενώ με τα ανίψια της έχει τυπικές σχέσεις. Η Ζωζώ είχε μπει βαμμένη στο νοσοκομείο και παρέμεινε έτσι. Μετά από κάποιες μέρες πήρε έναν καθρέφτη και μου ζήτησε να την βάψω και να την χτενίσω ξανά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.