
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την επαγγελματική του πορεία αλλά και για την σχέση του με την θρησκεία, τονίζοντας πως «δεν έχω ανάγκη να δω θαύματα για να πιστέψω».
Καλεσμένος στην εκπομπή 2night Show και αναφερόμενος στις «Άγριες Μέλισσες», όπου και πρωταγωνιστούσε, ο ηθοποιός περιέγραψε το απαιτητικό πρόγραμμα και το άγχος που έφερε η απρόσμενη έκρηξη αναγνωρισιμότητας. «Στις “Άγριες Μέλισσες” ήμασταν άγρυπνοι, δουλεύαμε δέκα ώρες και ταυτόχρονα έπρεπε να ενταχθούμε στην τηλεόραση και τα περιοδικά. Αυτό μας άγχωνε πάρα πολύ. Θέλαμε να είμαστε και αυθεντικοί και ταυτόχρονα να μην προσβάλλουμε κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.
Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι πλέον έχει συμφιλιωθεί με τη δημοσιότητα και μάλιστα τη χαίρεται, επισημαίνοντας πως αντιμετωπίζει με σεβασμό το γεγονός ότι ο τηλεθεατής επιλέγει να τον «βάζει» καθημερινά στο σπίτι του. «Έχω αποδεχτεί τη διασημότητα, μου αρέσει. Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο και τα σχόλια που κάνουν όταν με συναντούν. Όταν κάνεις ένα καθημερινό σημαίνει ότι ο άλλος σε βάζει κάθε μέρα στο σπίτι του, εγώ το σέβομαι πάρα πολύ αυτό. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα, γιατί θες να έχεις ένα κινηματογραφικό αποτέλεσμα. Εκνευρίζομαι όταν λένε “καθημερινό σίριαλ”. Κάνεις μεγάλη προετοιμασία στο σπίτι για να πετύχεις στον ελάχιστο χρόνο το καλύτερο αποτέλεσμα. Πάντα ο κόσμος σε ανταμείβει», τόνισε.
Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, σημείωσε πως απολαμβάνει τη μοναχικότητα χωρίς να αισθάνεται μοναξιά, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη συνάδελφό του, Μαρία Κίτσου, παραδεχόμενος ότι οι έντονοι ρυθμοί ζωής έχουν περιορίσει την επικοινωνία τους. «Μου αρέσει η μοναχικότητα, δεν νιώθω μοναξιά μέσα μου. Μιλάμε με τη Μαρία Κίτσου, πολύ πιο αραιά γιατί τρέχουμε και οι δύο. Έχουμε απομακρυνθεί αλλά βρισκόμαστε σε πρεμιέρες», εξήγησε.
Τέλος, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αναφέρθηκε και στη σχέση του με την πίστη και τη θρησκεία. «Πιστεύω, δεν έχω ανάγκη να δω θαύματα για να πιστέψω, τα θαύματα εξελίσσονται. Είμαστε όλοι παιδιά του Θεού. Τι σημαίνει επιστημονικά αυτό αν το θέλεις. Είμαστε κύτταρα ενός ανώτερου οργανισμού και όλοι επικοινωνούμε. Η προσευχή και η πίστη είναι μία σύνδεση με μία προέκταση του εαυτού μας», είπε κλείνοντας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.