Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Δ.Παπαδήμα για Γ.Μποσταντζόγλου: «Εκείνος με έπεισε να κάνουμε παιδί – Με ηρέμησε με έναν τρόπο»

«Ένιωθα ανίκανη να γίνω μάνα»

Δ.Παπαδήμα για Γ.Μποσταντζόγλου: «Εκείνος με έπεισε να κάνουμε παιδί – Με ηρέμησε με έναν τρόπο»

Η Δήμητρα Παπαδήμα σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Μποσταντζόγλου ήταν εκείνος που την έπεισε να αποκτήσουν παιδί.

Το ζευγάρι έχει μια κόρη, τη Θαλασσινή, που ακολουθεί τα δικά τους βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Όπως εξήγησε η ηθοποιός, η ίδια δεν θεωρούσε πως είναι ικανή να γίνει μητέρα.

«O Γιάννης μου με ισορρόπησε. Με έπεισε να κάνουμε παιδί. Ο Γιάννης με ηρέμησε με έναν τρόπο, δεν ξέρω πώς. Με έβαλε σε μια εγρήγορση και άρχισα να γράφω ή να φανερώνω τα κρυμμένα μου γραπτά, γιατί είναι ο πρώτος που τα διάβασε, εκεί γύρω στα τριάντα μου. Ο Γιάννης με έβαλε σε αυτό το μονοπάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Δήμητρα Παπαδήμα εξέφρασε επίσης την αίσθηση ανικανότητας που ένιωθε και ακόμα νιώθει όσον αφορά στον ρόλο της μητέρας. Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Ένιωθα ανίκανη να γίνω μάνα. Ακόμα και τώρα νιώθω ανίκανη. Θεωρώ ότι η μάνα είναι ”ο κατά φαντασίαν εγγυητής”. Έχω γράψει και ποίημα. Δεν βάζω εγγυήτρια. Εγγυητής. Η μάνα είναι και πατέρας και μάνα. Τι μπορεί να σου εγγυηθεί η μάνα; Θα είσαι ευτυχισμένος στη ζωή σου. Με αυτά τα δυστυχήματα που γίνονται και τόσα άλλα μπορεί να σου εγγυηθεί μια μάνα ότι θα ζήσεις μέχρι τα βαθιά γεράματα; Μπορεί να σου εγγυηθεί μια μάνα ότι θα βρεις μια καλή δουλειά; Έναν άντρα σοβαρό για να κάνεις οικογένεια; Όταν όμως μεγαλώνεις το μωρό σου, όπως τόσες και τόσες μάνες, του μίλαγα και του έλεγα: ”Θα μεγαλώσεις, θα σε αγαπάμε, θα σε προστατεύουμε, θα κάνω ό,τι μπορώ για σένα”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.