ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δείτε ποια είναι τα 3 ζώδια που απεχθάνονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Θεωρούν ότι δεν έχει κανένα νόημα και είναι μία μέρα όπως όλες οι άλλες

Δείτε ποια είναι τα 3 ζώδια που απεχθάνονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία περιμένουν πώς και πώς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο, από την άλλη υπάρχουν και εκείνα που πραγματικά απεχθάνονται ό,τι έχει να κάνει σε σχέση με την συγκεκριμένη γιορτή και απλά μετρούν αντίστροφα προκειμένου να περάσει.

Θεωρούν ότι δεν έχει κανένα νόημα και είναι μία μέρα όπως όλες οι άλλες. Έτσι, είναι πραγματικά απίθανο να κανονίσουν για τον σύντροφό τους είτε μία ρομαντική έξοδο σε κάποιο εστιατόριο, είτε να του πάρουν κάποιο δώρο.

Διαβάστε παρακάτω αν ανήκετε σε ένα από τα 3 ζώδια που απεχθάνονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι ανήκουν στα ζώδια που ιδανικά θα ήθελαν να ξυπνήσουν και ο μήνας να έχει 15. Αποφεύγουν τελείως σχετικές κουβέντες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ νοιώθουν έντονη πίεση από τον σύντροφό τους.

Υπάρχει μία περίπτωση προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις να πάρουν μία πάστα ή λουλούδια στο ταίρι τους, χωρίς να το νοιώθουν όμως και έτσι χάνεται το νόημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι ζώδια που δεν τους αρέσουν καθόλου τα στημένα πράγματα κι έτσι θεωρούν την 14η Φεβρουαρίου μία εντελώς ανούσια ημέρα. Θεωρούν κάπως πιεστικό να πρέπει υποχρεωτικά να αγοράσουν δώρα και λουλούδια μία συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου και έτσι απλά περιμένουν να περάσει.

Ωστόσο, όχι μόνο δεν τους αρέσει να την γιορτάζουν, αλλά αντιθέτως πιέζονται έντονα και αυτό τους βγαίνει σε εκνευρισμό τον οποίο πολλές φορές δεν μπορούν να κρατήσουν και εκφράζουν στον άνθρωπό τους και τότε τα πράγματι γίνονται χειρότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν περιμένεις αγάπες και λουλούδια από Παρθένο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ξέχνα το! Οι Παρθένοι είναι ζώδια που αγαπούν να κάνουν εκπλήξεις, με μοναδική προϋπόθεση να είναι πράγματι έκπληξη.

Έτσι, θεωρούν αρκετά προβλέψιμο να αγοράσουν δώρα για το έτερον ήμισύ τους μία συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.