Δείτε πώς είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς του 1992 Μαρίνα Τσιντικίδου (φώτο)

Ήταν μόλις 21 ετών όταν εξελέγη Σταρ Ελλάς, ενώ στη συνέχεια κατέκτησε και τον τίτλο της «Μις Ευρώπη»

Δείτε πώς είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς του 1992 Μαρίνα Τσιντικίδου (φώτο)

Η Σταρ Ελλάς του 1992, Μαρίνα Τσιντικίδου, μας άφησε «άφωνους» στην πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου ήταν μόλις 21 ετών όταν εξελέγη Σταρ Ελλάς, ενώ στη συνέχεια κατέκτησε και τον τίτλο της «Μις Ευρώπη».

Από τότε διέγραψε μια λαμπρή καριέρα στο ελληνικό μόντελινγκ και οι τίτλοι ομορφιάς που κατέκτησε έγιναν διαβατήριο για μια τηλεοπτική πορεία.

Το 1992 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 την εκπομπή «Candid Camera» με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Ακολούθησε η παρουσίαση της εκπομπής «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό», στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου το 1993 και συμμετοχές σε διαφημίσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Σήμερα, η ζωή της Μαρίνας Τσιντικίδου είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς πριν από χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με την αρχιτεκτονική τοπίου αλλάζοντας επαγγελματική ρότα και τον τρόπο να βλέπει τα πράγματα.

Το supermodel των 90s έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην παρουσίαση του βιβλίου της Βάσιας Μαυράκη με τίτλο «Γιατί πάντα ερωτευόμαστε τον λάθος άνδρα;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φώτο: NDP

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.