ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα βγάζει η Μαράια Κάρεϊ κάθε Χριστούγεννα από το «All I Want for Christmas is You»

Η τραγουδίστρια έχει χτίσει μια τεράστια περιουσία χάρη σε αυτό το τραγούδι

Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα βγάζει η Μαράια Κάρεϊ κάθε Χριστούγεννα από το «All I Want for Christmas is You»

Αδιαμφισβήτητα το πιο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι στην ποπ κουλτούρα εδώ και αρκετά χρόνια είναι το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρει.

Αυτό το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1994. Αλήθεια, ξέρετε πόσα λεφτά βάζει στον λογαριασμό της κάθε χρόνο, μόνο από αυτές τις χριστουγεννιάτικες νότες;

Μια έκθεση του 2017 από το Economist εκτιμά ότι το δημοφιλές τραγούδι, απέφερε στη Μαράια Κάρει 60 εκατομμύρια δολάρια από το 1994 έως το 2016.

Αν δεν θέλετε να κάνετε την πράξη, βγαίνει 2,6 εκατ. ετησίως κατά μέσο όρο. Σε αυτό το ποσό δεν συνυπολογίζονται τα πνευματικά δικαιώματα του Ηνωμένου Βασιλείου ή οι αναπαραγωγές μέσω streaming.

Το 2019, το Celebrity Net Worth υπολόγισε ότι κερδίζει από 600.000 έως 1 εκατ. δολάρια κάθε Δεκέμβριο από δικαιώματα. Χρόνο με το χρόνο, όμως, οι εορτασμοί των Χριστουγέννων ξεκινάνε όλο και νωρίτερα. Με μερικά γρήγορα μαθηματικά «της χαρτοπετσέτας» προκύπτει ότι:

71 εκατομμύρια αναπαραγωγές ετησίως x 0,01 δολάρια = 710.000 δολάρια
5,7 εκατ. πωλήσεις χριστουγεννιάτικων άλμπουμ x 11,99 = 68 εκατ. δολάρια / 27 χρόνια = 2,5 εκατ. δολάρια ετησίως
Apple TV+ Special = 8 εκατ. δολάρια
Συμφωνία McDonald’s Menu = 5 εκατ. δολάρια

Τι σημαίνει αυτό; Αν υποθετικά η τραγουδίστρια αποφασίσει απλά να κάθετε όλο το χρόνο και να προωθεί μόνο το All I Want For Christmas Is You, θα παραμείνει εκατομμυριούχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να ζητήσει χρήματα από τον Άγιο Βασίλη για τα Χριστούγεννα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.