Δεν μπερδεύουν το σεξ με τη σχέση: Τα ζώδια που αλλάζουν συμπεριφορά μετά από μια νύχτα πάθους

Περάσατε απλά καλά και μέχρι εκεί, αν αλλάξει η συμπεριφορά του δεν θέλει σχέση μαζί σου ή κάτι μόνιμο

Δεν μπερδεύουν το σεξ με τη σχέση: Τα ζώδια που αλλάζουν συμπεριφορά μετά από μια νύχτα πάθους

Τα ζώδια αυτά δεν μπερδεύουν το σεξ με τη σχέση. Σαφώς και θα κάνουν one night stand και θα περάσουν όμορφα για μια βραδιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα θελήσουν κάτι πιο μόνιμο ή ότι θα βγάλουν συναισθήματα.

Γι’ αυτό αν έχεις μπλέξει με ένα από τα παρακάτω ζώδια, έχετε κάνει κάτι και βλέπεις πλέον την συμπεριφορά του να έχει αλλάξει, τότε να ξέρεις ότι δεν θέλει σχέση μαζί σου ή κάτι μόνιμο. Περάσατε απλά καλά και μέχρι εκεί.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν θα πει ποτέ όχι στο σεξ της μιας βραδιάς, στην καλοπέραση και στην απόλαυση. Άλλωστε θεωρεί τον εαυτό του κυνηγό και κατακτητή. Δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί μια βραδιά πάθους. Ωστόσο το θέμα με τον Κριό είναι ότι το ενδιαφέρον του κατά πάσα πιθανότητα κρατά μόνο για εκείνη τη βραδιά.

Μετά βαριέται, ξενερώνει, θέλει κάτι άλλο. Αν υπάρχει κάτι καλό στην όλη υπόθεση με τον Κριό, είναι ότι τουλάχιστον δεν δίνει ελπίδες στον/ην άλλο/η και δεν τάζει πράγματα που δεν θα κάνει. Είναι ξεκάθαρος και ας φαίνεται ωμός και σκληρός.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος λέει ναι στις σαρκικές απολαύσεις και σε κάθε είδους απόλαυση. Σαφώς και θα περάσει καλά μαζί σου για μια βραδιά, ωστόσο να ξέρεις ότι για εκείνον δεν αρκεί μόνο το σεξ για να θελήσει να σε ξαναδεί ή να προσπαθήσει να κάνει κάτι παραπάνω μαζί σου.

Θέλει πολλά περισσότερα και αν δεν πληροίς τις προδιαγραφές του, τότε απλά δεν θα τον ξαναδείς. Ο Ταύρος θέλει πέρα από το σεξουαλικό κομμάτι, να ταιριάζετε και σε άλλα πράγματα. Να νιώθει μαζί σου ασφαλής και να έχει μια σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με τα άλλα δύο ζώδια που αναφέραμε πιο πάνω. Αν ο Σκορπιός κάνει σεξ της μιας βραδιάς, μπορεί να δείξει κατά την διάρκεια της πράξης κάποιες αδυναμίες του ή και απωθημένα που έχει στο κρεβάτι. Μόλις τελειώσει το σεξ, θα του βγουν όλες του οι ανασφάλειες και οι φοβίες και θα το βάλει στα πόδια.

Και αυτό γιατί θα σκεφτεί ότι υπήρξε αρκετά ευάλωτος, έδειξε αδύναμα σημεία του και τώρα πρέπει να προστατευτεί και να φύγει μακριά σου για να μην σου δείξει τίποτα περισσότερο και θεωρήσεις πως «τον έχεις» ή ότι τον κρατάς στο χέρι και μπορείς να τον κάνεις πιόνι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έχει πολλά κοινά σημεία με τον Κριό. Εκτός του ότι φοβάται την δέσμευση, δεν μπερδεύει το σεξ με τη σχέση και τα συναισθήματα. Μπορεί να διαχωρίζει την καλοπέραση από την μονιμότητα. Δεν θα σου δώσει γενικά ελπίδες για κάτι περισσότερο αν κι εκείνου δεν του βγαίνει το κάτι παραπάνω.

Μπορεί να σου φανεί σκληρός, αλλά θα στο ξεκόψει. Επίσης ο Τοξότης μετά από ένα one night stand μπορεί να σκεφτεί ότι ήδη έδωσε περισσότερα από όσα θα ήθελε να δώσει και έτσι απλά να σε χαιρετήσει και να μην σε ξαναδεί. Είναι που είναι γενικά στον κόσμο του, μην περιμένεις έρωτα, ρομαντισμό και καψούρα από έναν Τοξότη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.