ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν μπορεί να το κρύψει πλέον: Έγκυος στον 5ο μήνα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (φώτο)

«Θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις Β' Επιπέδου»

Δεν μπορεί να το κρύψει πλέον: Έγκυος στον 5ο μήνα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (φώτο)

Τους τελευταίους μήνες «κυκλοφορεί» η είδηση πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος, ωστόσο η ίδια δεν ήθελε να επιβεβαιώσει τίποτα.

Όμως, οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω μιλούν από μόνες τους, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εθεάθη με αρκετά φουσκωμένη την κοιλίτσα.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Αν και η ίδια δεν έχει πει λέξη για το θέμα, αντίθετα προσπαθούσε επιμελώς να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλιά της, ωστόσο πλέον είναι εμφανές ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια, που βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, έκανε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έχει κοινούς γνωστούς με τη Σπυροπούλου αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, ότι έκρυψε όσο μπορούσε την εγκυμοσύνη της καθώς ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις:

“Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει.

Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδελφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις Β’ Επιπέδου. Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων.

Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα” είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας στο Happy Day.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.