ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν παραδέχονται τα λάθη τους: Τα δύο ζώδια που δεν ζητάνε ποτέ συγγνώμη

Νοιώθουν ότι το «συγγνώμη» είναι απόδειξη αδυναμίας

Δεν παραδέχονται τα λάθη τους: Τα δύο ζώδια που δεν ζητάνε ποτέ συγγνώμη

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια τα οποία αρνούνται στην κυριολεξία να δεχτούν ότι έχουν φταίξει κάπου.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και αν όντως αναγνωρίσουν κάποιο λάθος τους θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μην το παραδεχτούν και σε καμία περίπτωση δεν ζητάνε συγγνώμη.

Γενικότερα νοιώθουν ότι το «συγγνώμη» είναι απόδειξη αδυναμίας και θέλοντας να έχουν πάντα εκείνοι δίκιο, ποτέ δεν πρόκειται να το πουν.

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

Σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε διστάσει να πούμε συγγνώμη, ωστόσο ειδικότερα δύο είναι εκείνοι που το έχουν σύστημα.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι αυτά τα δύο ζώδια που δεν ζητάνε με τίποτα συγγνώμη:

Λέων

Οι Λέοντες είναι ζώδια που πάντα θέλουν να έχουν το πάνω χέρι και να έχουν δίκιο. Είναι ισχυρογνώμονες και είναι σχεδόν απίθανο να ζητήσουν συγγνώμη από τον συνομιλητή τους.

Ο εγωισμός τους δεν το δέχεται και αντιθέτως κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να φανεί ότι εκείνοι έχουν δίκιο επιμένοντας τόσο πολύ, που πολλές φορές φτάνουν τον άλλο σε ακραίο σημείο.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι κι εκείνοι άνθρωποι όπως όλος ο κόσμος και φυσικά και κάνουν λάθη. Ωστόσο, παρόλο που κάπου μέσα τους δέχονται ότι μπορεί κι εκείνοι να φταίνε κάπου, πάντα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να το κρύψουν και να ρίξουν ευθύνες σε οποιονδήποτε άλλον πέρα από εκείνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλουν να είναι πάντα εκείνοι οι σωστοί και υπό μία έννοια να κάνουν υποδείξεις σε όλους τους άλλους για την συμπεριφορά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.