ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Δεν θα τα ακουμπήσει»: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την έκλειψη ηλίου

Η πρώτη έκλειψη του 2023, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού

«Δεν θα τα ακουμπήσει»: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την έκλειψη ηλίου

 Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου, θα επηρεάσει τα περισσότερα ζώδια, ωστόσο υπάρχουν τρία ζώδια που δεν θα επηρεαστούν από την ενέργεια της έκλειψης του ηλίου, λόγω της έλλειψης ομοιότητάς τους με την παρορμητική φύση του Κριού.

Η έκλειψη ηλίου έρχεται μαζί με τη δεύτερη νέα σελήνη στον Κριό και θα έχει έντονη αστρολογική επιρροή.

Ταύρος

Η εποχή σου είναι προ των πυλών, Ταύρε, αλλά πριν ο ήλιος μετατοπιστεί στο ζώδιό σου, υπάρχουν κάποιες σημαντικές νέες εξελίξεις που ξετυλίγονται για εσένα στα βάθη του υποσυνείδητου σου. Στις 20 Απριλίου, η ηλιακή έκλειψη θα φέρει σημαντικά νέα ξεκινήματα σχετικά με το πώς γεμίζεις τις μπαταρίες σου.

Η ψυχική ηρεμία αποτελεί προτεραιότητα τώρα και ως αποτέλεσμα, μπορεί να σου φανεί πιο δύσκολο να είσαι διαθέσιμη την ημέρα αυτή στον έξω κόσμο.

Παρθένος

Στις 20 Απριλίου, η έκλειψη Ηλίου θα φέρει ισχυρά νέα ξεκινήματα στα περιουσιακά σου στοιχεία και τις στενές σου συνδέσεις. Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος ή μιας οικονομικής ευθύνης που μοιράζεσαι με ένα άλλο άτομο, επομένως να έχεις υπόψη σου το πώς τηρείς υγιή όρια.

Καθώς είσαι άνθρωπος που είναι πάντα πρόθυμη να προσφέρει υποστήριξη στους άλλους, είναι σημαντικό να διατηρείς τη ζυγαριά όσο πιο ισορροπημένη μπορείς, ακόμα κι αν προσφέρεις ένα χέρι βοήθειας σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Σκορπιός

Καθώς η ηλιακή έκλειψη ξεδιπλώνεται αυτόν τον μήνα, θα επιδιώξεις ενεργά μια νέα προσπάθεια στις ρουτίνες των τελετουργιών σου ή στις υγιεινές συνήθειές σου. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, αναζητάς πάντα την επόμενη πρόκληση και αυτή η έκλειψη είναι η τέλεια στιγμή για να πατήσεις γερά στο έδαφος.

Απλώς φρόντισε τον εαυτό σου, Σκορπιέ, καθώς θα είσαι πιο επιρρεπής στην εξάντληση όταν λαμβάνει χώρα αυτή η έκλειψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.