ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν τις ξεχωρίζεις – Η κόρη της Τάμτα έγινε 27 ετών και είναι ολόιδιες (φωτο)

Η Τάμτα είναι μια από τις πιο αγαπημένες pop τραγουδίστριες του κοινού

Δεν τις ξεχωρίζεις – Η κόρη της Τάμτα έγινε 27 ετών και είναι ολόιδιες (φωτο)

Η Τάμτα έγινε μαμά σε πολύ μικρή ηλικία και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Άννυ, η οποία σήμερα 12-11 έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 27 ετών. 

Η Τάμτα είναι μια από τις πιο αγαπημένες pop τραγουδίστριες του κοινού, το οποίο και από την πρώτη στιγμή την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα και για αυτόν τον λόγο μάλιστα εδώ και χρόνια έχει αποκτήσει ένα μεγάλο φαν κλαμπ.

Η Τάμτα, πέρα από την μεγάλη της αγάπη για τη μουσική, η μεγαλύτερή της αδυναμία ζωγραφίζεται στο πρόσωπο της κόρης της, Άννυ, η οποία και πάντοτε είναι η προτεραιότητά της σε οτιδήποτε και να κάνει. Μαμά και κόρη έχουν μόλις 15 χρόνια διαφορά και μοιάζουν αρκετά.

Η Τάμτα έχει μιλήσει πολλές φορές για την κόρη της Αννυ και το πόσο δεμένες είναι. Την απέκτησε σε πολύ μικρή ηλικία και στην ουσία μεγάλωσαν μαζί. Μάλιστα ο περισσότερος κόσμος βλέποντάς τις πιστεύει ότι είναι αδελφές!

Σήμερα, 12-11 η Άννυ έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 27 ετών, με την μαμά της να της εύχεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Η τραγουδίστρια είναι πολύ περήφανη για την κόρη της, που όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.