ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Depeche Mode: Νέο single αναμένεται να κυκλοφορήσει από το συγκρότημα

Το τραγούδι θα έχει τίτλο «Ghosts Again»

Depeche Mode: Νέο single αναμένεται να κυκλοφορήσει από το συγκρότημα

Την κυκλοφορία του νέου τους sinlge ανακοίνωσαν σήμερα Παρασκευή (3/2) οι Depeche Mode, το οποίο θα έχει τίτλο «Ghosts Again».

Το εμβληματικό συγκρότημα αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πρώτο single του 15ου άλμπουμ τους «Memento Mori».

Το «Ghosts Again» θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου.

Μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram την περασμένη εβδομάδα είχε ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης και έγραφε: «Ο χρόνος είναι φευγαλέος, δείτε τι φέρνει».

Θα είναι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος μετά από έξι χρόνια με το «Spirit» του 2017, καθώς και η πρώτη κυκλοφορία μετά τον θάνατο του ιδρυτικού μέλους Andy Fletcher, που πέθανε τον περασμένο Μάιο σε ηλικία 60 ετών.

Ολόκληρο το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου από την Columbia.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.