Στο τελευταίο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου τoυ «Game of Thrones», ο Jon Snow-κατά κόσμον – Kit Harington, έπεσε νεκρός μετά από ενέδρα των ανδρών της Νυχτερινής Φρουράς. 

Η σκηνή θύμισε τη δολοφονία του Ιούλιου Καίσαρα στη σειρά «Ρώμη». Ο Σνόου δέχτηκε πολλές μαχαιριές και την τελευταία από τον βοηθό του, Όλυ. Ο Άρχοντας Διοικητής της Νυχτερινής Φρουράς, Snow, έπεσε νεκρός, πάνω στο χιονισμένο έδαφος…

Στην πραγματική ζωή όμως, το συμβόλαιο του Harington τον δεσμεύει για την 6η σεζόν και -πιθανόν- μέχρι και την 7η σεζόν της σειράς. Επίσης, το γεγονός ότι ο ηθοποιός είχε διατηρήσει το look του Snow- τα μακριά μαλλιά και τα γένια- μετά τον τηλεοπτικό του θάνατο, είχαν αφήσει ανοιχτά ερωτηματικά σχετικά με την τύχη του ήρωα στη σειρά.

Τελικά ζει ή πέθανε ο Jon Snow; Την απάντηση δίνουν οι νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας: Ο Jon Snow… ζει και βασιλεύει στο σύμπαν του «Game of Thrones». Ο 28χρονος ηθοποιός, εθεάθη, χτες, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στα γυρίσματα της σειράς, στο Belfast.

Κρατώντας το σπαθί του, ο Άρχοντας Διοικητής της Νυχτερινής Φρουράς, επέστρεψε  στη δράση, διαψεύδοντας τον συμπαραγωγό της σειράς, Νταν Γουάις, ο οποίος είχε πει για τον δημοφιλή ήρωα, Jon Snow: «Ο νεκρός είναι νεκρός». 

Μέλλον στη σειρά-φαινόμενο, δεν έβλεπε ούτε ο ίδιος Kit Harington, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσα στο καλοκαίρι, στο Entertaiment Weekly, είχε δηλώσει:  «Είχα μία συνάντηση με τον Νταν και τον Ντέιβιντ (τους παραγωγούς της σειράς)  και μου είπαν: ”Κοίτα, έφυγες, τελείωσε”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!