ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«5th Avenue» στο Μετς: Ξέφρενες νύχτες – Η διασκέδαση «όπως παλιά» στην Αθήνα επέστρεψε!

«5th Avenue» στο Μετς: Ξέφρενες νύχτες – Η διασκέδαση «όπως παλιά» στην Αθήνα επέστρεψε!

To σημαντικότερο new entry στην ελληνική νυχτερινή διασκέδαση τον εφετινό χειμώνα, είναι αναμφίβολα το «5th Avenue», στην Μάρκου Μουσούρη 1 στο Μετς.

Είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην αθηναϊκή νύχτα ένα τέτοιο club που να τα έχει όλα: Τοποθεσία-κλειδί (στο Μέτς, μία από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας, επάνω από το Κολυμβητήριο και δίπλα από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη), σωστή διαρρύθμιση στο εσωτερικό του, απόλυτα τετραγωνισμένο με ένα μπαρ που γίνεται «χαμούλης» κι ένα επιτελείο «φωτιά».

«Αστέρια» στο μπαρ, «αστέρια» και εκτός μπαρ. Και στην εμφάνιση και στην επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Η μουσική… μουσικάρα! Και όταν έρχεται η ώρα των live, το μαγαζί, απλά παίρνει φωτιά! Με μία σοφή διαρρύθμιση, γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν σε μία πίστα που είναι στο ίδιο επίπεδο με τους εκατοντάδες θαμώνες που κατακλύζουν το μαγαζί από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή. Κυριακή είναι η μέρα του live.

Πολλοί Αθηναίοι έκοψαν την να πηγαίνουν στη δουλειά την Δευτέρα γιατί δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν από αυτό που γινόταν μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας στο «5th Avenue»!

Το πάρτι που γίνεται, ξεπερνά κάθε φαντασία από ένα σημείο και μετά. Θυμίζει τις παλιές καλές εποχές, του «Βαρελάδικου», αλλά εδώ υπάρχουν και live καταστάσεις με φωνάρες που ξεκηκώνουν. Και τις γυναίκες θαμώνες να αποτελούν την πλειοψηφία!

Και ξένα. Το πώς η χιπ-χοπ σκηνή εμπλέκεται με Καρρά, Ρέμο, Βίσση, Αργυρό, Καλίδη κλπ. αυτό είναι ένα μικρό θαύμα.

Το αποτέλεσμα όμως είναι που μετράει. Ενα μαγαζί με το κέφι να ξεχειλίζει και κανείς να μην μπορεί να σταθεί καθιστός στους ακριβούς καναπέδες πάνω από λίγα λεπτά. Ολοι επάνω!

Υπεύθυνος γι αυτή την μικρή επανάσταση στην αθηναϊκή νύχτα είναι ένας άνθρωπος που το ελληνικό τραγούδι, η ελληνική μουσική σκηνή είναι σε μεγάλο βαθμό δημιούργημά του: Ο Γιάννης Λιόντος είναι υπεύθυνος ως συνθέτης και στιχουργός για δεκάδες μεγάλες επιτυχίες που έχουν ερμηνεύσει οι μεγαλύτεροι Ελληνες τραγουδιστές εδώ και είκοσι χρόνια και με τις οποίες έχετε αγαπήσει, πονέσει, κλάψει ερωτευτεί, προδοθεί και προδώσει.

Αρα ξέρει να αγγίζει το συναίσθημα και αυτό φαίνεται. Μαζί του στο μαγαζί και ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης ο Αντώνης Φωτεινός ιδιοκτήτης μερικών από τα πιο μεγάλα κλαμπ της Σαντορίνης.

Hταν δυνατόν το «5th Avenue» να μην πετύχει;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.