ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άντζελα Παντέλη: Η DJ που «εκτόξευσε» την διασκέδαση στο Ντουμπάι

Άντζελα Παντέλη: Η DJ που «εκτόξευσε» την διασκέδαση στο Ντουμπάι

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει γύρω από τις διακοπές Ελλήνων στο Ντουμπάι για τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του χρόνου, με την DJ των πάρτι Άντζελα Παντέλη να απαντά στα ερωτήματα.

Πιο συγκεκριμένα η DJ εμφανίστηκε και τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στα πάρτι που έγιναν στο Ντουμπάι.

«Ζω στη Νέα Υόρκη από το 2008 αλλά έρχομαι συχνά στο Ντουμπάι για events ως DJ. Ήρθα στο Ντουμπάι από τη Νέα Υόρκη από τις 20 Δεκεμβρίου. Εδώ είναι όλα ανοιχτά, αρκεί ο καθένας να προσέχει και να φοράει τη μάσκα του. Τις γιορτές όλοι μπορούσαν να βγουν έξω και να διασκεδάσουν. Έκανα αυτό το πάρτι παίζονται μουσική. Φόραγα στην περισσότερη διάρκεια του πάρτι τη μάσκα. Στο πάρτι δεν ήταν ιδιωτικό, ήταν του restaurant», είπε η κ. Παντελή.

«Το κράτος εδώ έχει πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, και μπορεί να ανταπεξέλθει σε οτιδήποτε γιατί είναι πολύ οργανωμένο σε όλα, όπως νοσοκομεία, και προσωπικό. Είχα έρθει από τη Νέα Υόρκη στις 7 Ιουλίου και μπήκα στην Ελλάδα, και δεν μου έκαναν καν τεστ. Όπως ήταν η κατάσταση τον Ιούλιο στην Ελλάδα, έτσι είναι και στο Ντουμπάι αυτή τη στιγμή, και πιο αυστηρά, γιατί εδώ πρέπει να φοράς μάσκα όταν κυκλοφορείς έξω. Δεν περίμενα ότι θα πάρει τέτοια διάσταση το θέμα», ανέφερε η Άντζελα Παντελή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ποιος πήγε πού και τι έκανε την Πρωτοχρονιά, θεωρώ ότι είναι υπόθεση του καθενός, και το αν το βάζει στα social media του. Όπως λέτε ότι προκαλούν που έκαναν αναρτήσεις ότι διασκέδαζαν στο Ντουμπάι, τον Ιούλιο που ήταν όλα ανοιχτά στην Ελλάδα, οι Έλληνες στο Ντουμπάι με τους 45 βαθμούς Κελσίου δεν μπορούσαν να πάνε ούτε στην παραλία. Στην Αμερική έβλεπαν πώς διασκέδαζαν όλοι στην Ελλάδα το καλοκαίρι, και εκείνοι δεν μπορούσαν να πάνε ούτε στους συγγενείς τους», κατέληξε κλείνοντας η κ. Παντελή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.