ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η απάντηση των Maneskin στις κατηγορίες για ναρκωτικά: «Ο Damiano με το ζόρι πίνει μπύρα»

Η απάντηση των Maneskin στις κατηγορίες για ναρκωτικά: «Ο Damiano με το ζόρι πίνει μπύρα»

Μεγάλος σάλος ξέσπασε στην Eurovision, όταν αρκετοί κατηγόρησαν τον τραγουδιστή των Maneskin ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών σε τηλεοπτική μετάδοση.

Τα μέλη του συγκροτήματος δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για αυτή την ιστορία, σε συνέντευξη που παραχώρησαν στον Guardian. Μία φήμη που ξεκίνησε όταν η κάμερα «έπιασε» τον Damiano David να σκύβει πάνω από τραπέζι, τη βραδιά της Eurovision.

Εκείνος εξήγησε ότι μάζευε τα γυαλιά από ποτήρι που έσπασε, ενώ τεστ ναρκωτικών στο οποίο υποβλήθηκε στη συνέχεια ήταν αρνητικό.

«Πιστεύω ότι αν κάποιος δεν είναι ιδιαίτερα καλός, δεν υπάρχει λόγος να τον επικρίνεις. Οπότε, το είδα όλο αυτό ως εξής: “Α, οι Måneskin είναι υπερβολικά καλοί, πρέπει να πούμε ότι σνίφαρε”», δήλωσε ο frontman του συγκροτήματος.

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και χρειάζονταν κάτι για να μας δυσφημίσουν», πρόσθεσε.

«Ο Damiano μετά βίας πίνει μπύρα», συμπλήρωσε η Victoria De Angelis, η μπασίστρια των Måneskin.

«Ναι, είναι τόσο σπασίκλας: πέφτει για ύπνο στις 11 μ.μ. με το χαμομήλι του», σχολίασε από την πλευρά του ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Thomas Raggi.

Αλλά και πριν από τη μεγάλη βραδιά, οι Måneskin είχαν μια «περιπέτεια» στο Ρότερνταμ. Έπειτα από πρόβα της Eurovision, που τελείωσε αργά, ήταν διψασμένοι, αλλά συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε πόσιμο νερό στα δωμάτιά τους.

«Πήγαμε στη ρεσεψιόν, αλλά μας είπαν ότι δεν υπήρχε νερό εκεί. Οπότε μπήκαμε στην κουζίνα και πήραμε», είπε η De Angelis. Οι κάμερες κατέγραψαν τις κινήσεις τους και το επόμενο πρωί το ξενοδοχείο επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του συγκροτήματος, υποστηρίζοντας ότι έκλεψαν νερό και πως έπρεπε να το πληρώσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και φυσικά το κάναμε αυτό», δήλωσε η De Angelis. «Ναι, συμπεριφερθήκαμε καλά», συμπλήρωσε ο Raggi και τα μέλη του συγκροτήματος μετά βίας συγκρατούν τα γέλια τους περιγράφοντας το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.