Πανηγύρι στο Αγρίνιο: Πέταξε τα στήθη της έξω και ο οργανοπαίκτης έπαιζε… κλαρίνο πάνω τους (βίντεο) – (upd)

Το κόλλησε στις θηλές της...

Πανηγύρι στο Αγρίνιο: Πέταξε τα στήθη της έξω και ο οργανοπαίκτης έπαιζε… κλαρίνο πάνω τους (βίντεο) – (upd)

(Αρχικό κείμενο – 15/8, 11:00) Tα πανηγύρια είναι αναπόσπαστο στοιχείο του ελληνικού καλοκαιριού και μάλιστα στο Αγρίνιο είναι ξακουστά, ωστόσο ένα γλέντι που έγινε πριν λίγες ημέρες σε χωριό της περιοχής έχει γίνει viral στο διαδίκτυο για έναν διαφορετικό λόγο από τους συνηθισμένους…

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν βίντεο από πανηγύρι σε χωριό στο Αγρίνιο που δείχνει μία γυναίκα να δείχνει το στήθος της χορεύοντας.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, στον χώρο έχουν απομείνει ελάχιστοι και εκτός από τον τραγουδιστή και τους οργανοπαίκτες είναι και κάποιοι που χορεύουν. Μεταξύ αυτών και μια γυναίκα που σηκώνει τη μπλούζα της, δείχνοντας το στήθος της στον κλαρινίστα, ο οποίος συνεχίζει να παίζει το όργανο, κολλώντας το πάνω της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.