ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτές είναι οι 4 ελεύθερες παραλίες της Αττικής πού μπορείτε να ξεκινήσετε τα μπάνια σας!

 Ώρα για βουτιές!

Αυτές είναι οι 4 ελεύθερες παραλίες της Αττικής πού μπορείτε να ξεκινήσετε τα μπάνια σας!
Το κύριο μέλημα του καλοκαιριού είναι ποια παραλία να διαλέξετε για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης στη θάλασσα! Δείτε εδώ 4 ελεύθερες παραλίες της Αττικής για να πάτε με την παρέα σας και να δροσιστείτε.

Τα Λιμανάκια στη Βουλιαγμένη

Τα Λιμανάκια στη Βουλιαγμένη είναι από τα γνωστά σημεία των νοτίων προαστίων για βουτιές. Εκεί θα κολυμπήσεις σε γαλαζοπράσινα νερά και μπορείς να απλώσεις την πετσέτα σου στα βραχάκια που έχει για να πάρεις μια ανάσα και να συνεχίσεις το κολύμπι σου!

Ερωτοσπηλιά

Δε γίνεται να μη θυμάσαι εκείνη τη σκηνή στη σειρά του Mega, «Ευτυχισμένοι Μαζί», που ο Διονύσης και ο Μάκης είχαν πάει σε μια σπηλιά για προετοιμάσουν το ραντεβού που είχαν με την Ελένη και τη Βίκυ! Ναι, για την Ερωτοσπηλιά μιλάω, η οποία φυσικά και υπάρχει και είναι η πιο ρομαντική παραλία της Αττικής.

Βρίσκεται μόλις 36 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, λέγεται Ερωτοσπηλιά κι είναι ουσιαστικά ένας μικρός κόλπος. Πρόκειται για μια εξαιρετική παραλία στο Πόρτο Ράφτη με καταγάλανα νερά και χρυσή άμμο. Και γιατί Ερωτοσπηλιά; Διότι εκεί καταφεύγουν τα ερωτευμένα ζευγάρια, κυρίως το καλοκαίρι.

Βάρκιζα

Μια άλλη επιλογή είναι η παραλία της Βάρκιζας όπου και θα απολαύσεις γαλανά νερά, ενώ θα χαλαρώσεις συγχρόνως από την καθημερινότητά σου!

Βουλιαγμένη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια επίσης υπέροχη παραλία βρίσκεται στη Βουλιαγμένη. Μια ακτή με κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά βρίσκεται στην Αττική και «σε περιμένει» να δροσιστείς και να περάσεις μια όμορφη ημέρα με την παρέα σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.