ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτή είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2023

Πρόκειται για την Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη

Αυτή είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2023

Ο δήμος της Πάτρας, ανακοίνωσε την βασίλισσα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού για το 2023.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Πρόκειται για την Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη.

Η Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη θα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

Η επιτροπή, εκτός από την ομορφιά, συμπεριέλαβε στα κριτήρια επιλογής την προσωπικότητα και τη σχέση της βασίλισσας με το Πατρινό Καρναβάλι, τα οποία είχαν επίσης βαρύνοντα ρόλο.

Η Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη από την Πάτρα, αθλήτρια στίβου της Παναχαϊκής Γ.Ε., Απόφοιτος Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.), Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τρίκαλα), Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Ιατρικής στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα « Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Ιατρικής Λάρισας)», με σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε αθλητικούς αγώνες, κρίθηκε αντάξια να υπηρετήσει αυτό το ρόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ευχαριστεί θερμά όλα τα κορίτσια που κατέθεσαν υποψηφιότητα για το ενδιαφέρον τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.