ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν πάει ο νους σας: Αυτό είναι το ποσό που βγάζει η Mariah Carey από το τραγούδι «All I Want For Christmas Is You»

Είναι ο ύμνος των Χριστουγέννων εδώ και σχεδόν 30 χρόνια

Δεν πάει ο νους σας: Αυτό είναι το ποσό που βγάζει η Mariah Carey από το τραγούδι «All I Want For Christmas Is You»

Το τραγούδι της Mariah Carey «All I Want For Christmas Is You» κυκλοφόρησε το 1994 και από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να ακούγεται και να τραγουδιέται τα Χριστούγεννα από όλους, καταφέρνοντας κάθε χρονιά να εμφανίζεται σε ψηλές θέσεις των παγκόσμιων μουσικών chart.

Εκτός από το γεγονός πως έχει πάρει ανεπίσημα τον τίτλο του ύμνου των Χριστουγέννων, η τεράστια επιτυχία του τραγουδιού έχει φέρει έσοδα στην ίδια τα οποία συνεχίζουν να αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Σύμφωνα με εκτίμηση του The Economist, μέχρι το 2017το τραγούδι είχε αποφέρει πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια μέσω δικαιωμάτων από τη στιγμή της κυκλοφορίας του, ενώ πέρσι η Carey κέρδισε 1,55 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια δικαιώματα ηχογράφησης από κάθε φορά που παίζεται ή πωλείται η κύρια ηχογράφηση του τραγουδιού, συν έως και 830.000 δολάρια σε δικαιώματα δημοσίευσης για τη χρήση της μουσικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια, άλλωστε, δεν είναι η μόνη που έχει ερμηνεύσει το τραγούδι, αφού διασκευές έχουν γίνει από δεκάδες καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Michael Buble, Dolly Parton, Shania Twain, Ariana Grande, Justin Bieber και Demi Lovato, με την Carey να βγάζει και από αυτές κέρδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.