ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έφτασε στην Ελλάδα ο Τ.Μάλκοβιτς: Η συνέντευξη Τύπου και η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (φωτό)

Ο σταρ έδωσε συνέντευξη Τύπου για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο Ηρώδειο

Έφτασε στην Ελλάδα ο Τ.Μάλκοβιτς: Η συνέντευξη Τύπου και η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (φωτό)

O διάσημος ηθοποιός του Hollywood, Τζον Μάλκοβιτς, βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις μέρες με αφορμή την παράσταση ‘The Music Critic’ στην οποία πρωταγωνιστεί και θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου.

O σταρ έδωσε στο Athenee μια συνέντευξη Τύπου για τον ρόλο του και την παράσταση και φωτογραφήθηκε μαζί με τους Hyung-ki Joo, Aleksey Igudesman και Γιώργο Λυκιαρδόπουλο ενώ έκανε και μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Με όμορφο και ξεχωριστό στιλ, ο ηθοποιός άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την ευγένειά του και το χαμόγελό του. Στην καριέρα του έχει κάνει πάνω από 70 ταινίες, έχει λάβει δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ ενώ μερικές από τις πιο δημοφιλείς ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν οι ” Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς” και “Επικίνδυνες Σχέσεις”.

Τo ”Music Critic’ που θα παρουσιάσει στο Ηρώδειο είναι μια παράσταση του Aleksey Igudesman με τον διάσημο πιανίστα Hyung-ki Joo και ζωντανές ερμηνείες επί σκηνής από μουσικά έργα των Μπάχ, Μότσαρτ, Μπετόβεν, Σοπέν, Μπράμς, Σούμαν, Ντεμπυσσύ, Προκόφιεβ, Ιζαϊε, Kancheli και Πιατσόλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.