ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Εξωφρενικές οι τιμές στις παραλίες: Έως και 180 ευρώ για μια βουτιά δίπλα στη θάλασσα

Αβάσταχτο είναι το κόστος ακόμα και για μία βουτιά σε οργανωμένη πλαζ

Εξωφρενικές οι τιμές στις παραλίες: Έως και 180 ευρώ για μια βουτιά δίπλα στη θάλασσα

Οι τιμές έχουν χτυπήσει κόκκινο στις παραλίες… Αν κάποιος θέλει να πάρει μια γεύση διακοπών στην Αθήνα, και επιλέξει να πάει για μπάνιο σε κάποιο beach bar των νοτίων προαστίων, θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

«Ή που θα πάτε σε δύο σετ, που είναι ή των 40 ή των 50 (ευρώ), ανάλογα με την σειρά που θα καθίσετε, ή αν θέλετε μπορείτε να καθίσετε σε ένα από τα κρεβάτια μπροστά, που είναι στα 80 ευρώ και είναι μέχρι 4 άτομα. Οι τρεις πρώτες σειρές, Α, Β, Γ, είναι στα 50 ευρώ, η Δ και Ε είναι στα 40 ευρώ» αναφέρει η υπεύθυνη παραλίας στο Πόρτο Ράφτη.

Ακριβότερα από 10 έως 15% σε σχέση με πέρυσι τα beach bar στην Αττική, με τις τιμές να κυμαίνονται στην Βουλιαγμένη και στο Καβούρι από 40 ευρώ τις καθημερινές και να φτάνουν ακόμα και στα 180 ευρώ το Σαββατοκύριακο.

«Είναι 40 ευρώ τις καθημερινές το σετ και 80 το σαββατοκύριακο. Οι καμπάνες είναι στα 110 τις καθημερινές και 180 το σαββατοκύριακο. Ένα έξτρα πουφ είναι στα 40 ευρώ το Σαββατοκύριακο, στα 20 τις καθημερινές» προσθέτει η υπεύθυνη παραλίας.

Λίγο πιο οικονομικές οι τιμές στην Βάρκιζα και στο Σούνιο, με τις ξαπλώστρες να ξεκινούν από 40 ευρώ το σετ τις καθημερινές, έως και τα 120 ευρώ το σαββατοκύριακο, αναλόγως πόσο κοντά σκάει το κύμα στα πόδια σας.

Πιο προσιτές για οικογένειες ή για όσους δεν θέλουν να αδειάσουν το πορτοφόλι τους στην ξαπλώστρα, είναι οι παραλίες σε Άλιμο και βούλα, με το σετ ομπρέλας να κοστίζει τις καθημερινές από 10 ευρώ και να φθάνει τα 40 ευρώ το Σαββατοκύριακο.

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει και στις τιμές

Ίσως να σας συμφέρει καλύτερα να πάρετε το αυτοκίνητο και να πεταχτείτε μέχρι τις όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής, καθώς σαν την Χαλκιδική, δεν έχει και στις τιμές, με τις ξαπλώστρες να προσφέρονται δωρεάν με μια ελάχιστη κατανάλωση που ξεκινάει από 10 ευρώ.

Αν βέβαια το αντέχει η τσέπη σας, ανάλογα με το beach bar, τη σειρά της ξαπλώστρας και τις παροχές, η ελάχιστη κατανάλωση, που θα σας ζητηθεί μπορεί να μην είναι και τόσο… ελάχιστη, καθώς σε ορισμένα μαγαζιά της Χαλκιδικής φτάνει ακόμα και στα 150 ευρώ με ελάχιστη κατανάλωση φαγητού και ποτού.

Πάντα βέβαια, υπάρχει και η επιλογή της πετσέτας στην άμμο, που ίσως να μην είναι τόσο άνετη όσο μια ξαπλώστρα, αλλά θα είστε μπροστά στο κύμα και δεν θα σας κοστίσει τίποτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.