ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Eurovision 2023: Η Brunette από την Αρμενία θα «τραβήξει» τα βλέμματα στον αποψινό ημιτελικό (φωτό-βίντεο)

Η 21χρονη Elen Yeremyan θα τραγουδήσει για όσους παλεύουν με τις ψυχικές ασθένειες

Eurovision 2023: Η Brunette από την Αρμενία θα «τραβήξει» τα βλέμματα στον αποψινό ημιτελικό (φωτό-βίντεο)

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του β’ ημιτελικού της Eurovision, τα στοιχήματα έχουν πάρει «φωτιά», ενώ έχει γίνει «ντόρος» και για τις γοητευτικές παρουσίες στον φετινό διαγωνισμό.

Οι τελευταίες ειδήσεις από το Λίβερπουλ, θέλουν τη Brunette από την Αρμενία να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού και της κριτικής επιτροπής, μιας και είναι ένα από τα φαβορί που θα διεκδικήσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου με το «Future Lover».

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

Με ένα τραγούδι αφιερωμένο στα άτομα με ψυχικές ασθένεια, η 21χρονη Elen Yeremyan, όπως είναι και το πραγματικό της όνομα, έχει τις πιθανότητες με το μέρος της, αφού τα προγνωστικά τη θέλουν να περνά εύκολα στον τελικό και να διεκδικεί μία θέση στην πρώτη 10άδα.

Ποια είναι όμως η γοητευτική Αρμένισα;

Γεννημένη το 2001 σε μια μικρή πόλη της Αρμενίας, η Yeremyan μπήκε από πολύ νωρίς στον κόσμο της μουσικής.

Ξεκίνησε να τραγουδά από την ηλικία των 4 ετών και να γράφει μουσική από τα 15 της. Τρία χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της single «Love the Way You Feel».

Αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και για αυτό, οι σπουδές της είχαν στόχο τη μουσική και τη σύνθεση.

Τέλος, είναι χαρακτηριστικό, ότι η ίδια υπογράφει τη μουσική και τους στίχους του «Future Lover», με το οποίο εκπροσωπεί την πατρίδα της.

Λίγο μετά το ντεμπούτο της στη μουσική σκηνή, η Brunette έγινε μέλος των Project 12, μιας μουσικής κολεκτίβας με έδρα το Γερεβάν που εμφανιζόταν σε νυχτερινά κλαμπ.

Εντάχθηκε επίσης στο γυναικείο συγκρότημα En aghjiknery (ThoseGirlz), το οποίο είναι γνωστό για το single «Menq» του 2022. Το 2022 κυκλοφόρησε τα singles «Gisher», «Smoke Break» και «Bac kapuyt achqerd». Τα δύο τελευταία singles έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ίδια απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης και λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της. Το Instagram της μετρά πάνω από 330 χιλιάδες ακολούθους, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί μετά την εμφάνισή της στη Eurovision.

Σε συνέντευξή της στο Eurovisionfun η νεαρή από την Αρμενία, μίλησε για το περιεχόμενο των στίχων και το μήνυμα που θέλει να περάσει στα εκατομμύρια μάτια που θα την παρακολουθήσουν.

«Το τραγούδι έχει να κάνει με τις κρίσεις πανικού» αποκάλυψε.

«Προσπαθώ να στείλω ένα μήνυμα για όλους όσους παλεύουν με την ψυχική τους υγεία, όπως πάλεψα και εγώ η ίδια. Το μήνυμα είναι να είσαι πάντα ευγενικός και να προσέχεις τον εαυτό σου, όχι μόνο στους άλλους. Αυτό είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για μένα!» είπε η 21χρονη Αρμένισσα.

Ντυμένη σε γήινα χρώματα με μπότες πάνω από το γόνατο και τα μακριά μαλλιά της να ακολουθούν τις χορευτικές κινήσεις της, η Brunette αναμένεται να «σκαρφαλώσει» μέχρι και στην τελική 10άδα.

Αυτή τη στιγμή, τα προγνωστικά τη θέλουν στην 11η θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε βίντεο από την πρόβα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.