ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Eurovision 2023: Ο Victor Vernicos «φυγαδεύτηκε» μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας στον β’ ημιτελικό

Ο Victor Vernicos δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση μετά τον χθεσινό αποκλεισμό του

Eurovision 2023: Ο Victor Vernicos «φυγαδεύτηκε» μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας στον β’ ημιτελικό

Το βράδυ της Πέμπτης 11/5 πραγματοποιήθηκε ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ με την ελληνική συμμετοχή και τον Vicrtor Vernicos να μην καταφέρνει τελικά να παίρνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά των τελευταίων ημερών.

Τα όσα ακολούθησαν όμως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προξενούν εντύπωση, καθώς ενώ οι δημοσιογράφοι περίμεναν την ελληνική συμμετοχή έξω από το ξενοδοχείο για μια δήλωση, o Victor Vernicos φυγαδεύτηκε.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η ελληνική αποστολή έφτασε έξω από το ξενοδοχείο και αντιλήφθηκαν τις τηλεοπτικές κάμερες, έκαναν μια παράκαμψη στη διαδρομή τους βρίσκοντας την ευκαιρία, την ώρα που η Μαρία Κοζάκου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες να περάσουν γρήγορα τον Victor Vernicos στον χώρο διαμονής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι δεν είπε το παραμικρό στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.