ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Eurovision 2023: Σε καταφύγιο ο εθνικός τελικός της Ουκρανίας – Ποιοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα (βίντεο)

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε σε έναν σταθμό του μετρό στο Κίεβο

Eurovision 2023: Σε καταφύγιο ο εθνικός τελικός της Ουκρανίας – Ποιοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα (βίντεο)

Η Ουκρανία επέλεξε το ποπ ντουέτο των Tvorchi για να την εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023, με τον εθνικό τελικό να διεξάγεται σε καταφύγιο κάτω από το Κίεβο για λόγους ασφαλείας. 

Το τραγούδι «Heart of Steel» του ντουέτου είναι το πρώτο που επιβεβαιώθηκε ότι θα συμμετέχει  στον διαγωνισμό του 2023 που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ της Βρετανίας.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να παρουσιάσουμε την Ουκρανία με αξιοπρέπεια», δήλωσε το μέλος του συγκροτήματος, Andrew Hutsuliak.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε σε έναν σταθμό του μετρό στο Κίεβο, ο οποίος μετατράπηκε το Σάββατο το βράδυ σε τηλεοπτικό στούντιο. Η υπόγεια στάση χρησιμοποιείται ως καταφύγιο από την εισβολή της Ρωσίας τον Φεβρουάριο.

Όσον αφορά τη σκηνική παρουσία, χορευτές εμφανίστηκαν να φορούν μάσκες αερίων καθώς σε οθόνες εμφανίζονταν προειδοποιητικά σήματα για πυρηνικά.

«Θέλω απλώς να πω ευχαριστώ Ουκρανία», είπε ο τραγουδιστής Jeffery Kenny στους τηλεθεατές του διαγωνισμού επιλογής της Eurovision της Ουκρανίας, ο οποίος μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Hutsuliak πρόσθεσε: «Δεν πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε, αλλά θέλουμε να πούμε ευχαριστώ σε όλους όσους μας υποστήριξαν, που ακούνε τη μουσική μας και που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.