ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Eurovision 2023: Σήμερα ο τελικός – Η σειρά εμφάνισης των χωρών

Σε ποιά θέση εμφανίζεται η Κύπρος

Eurovision 2023: Σήμερα ο τελικός – Η σειρά εμφάνισης των χωρών

Η ώρα για τον μεγάλο τελικό στη Eurovision 2023 έφτασε, χωρίς όμως τη συμμετοχή της Ελλάδας, καθώς ο μόλις 16 ετών Victor Vernicos κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, όχι όμως και μία θέση στον σημερινό τελικό.

Μπορεί, λοιπόν, η Ελληνική συμμετοχή με τον Victor Vernicos να μην κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να πάρει ένα από τα πολυπόθητα εισιτήρια για τον σημερινό τελικό της Eurovision 2023, τα κατάφεραν όμως 21 άλλες συμμετοχές καθώς και οι Big Five στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Από την EBU δόθηκε στη δημοσιότητα η ακριβής σειρά εμφάνισης του τελικού της Eurovision 2023. Την βραδιά θα ανοίξει η Αυστρία ενώ ήδη τελευταία στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού θα βρεθεί η Mae Muller εκπροσωπώντας το Ηνωμένο Βασίλειο.

Eurovision 2023: Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης του μεγάλου τελικού

  1. Αυστρία
  2. Πορτογαλία
  3. Ελβετία
  4. Πολωνία
  5. Σερβία
  6. Γαλλία
  7. Κύπρος
  8. Ισπανία
  9. Σουηδία
  10. Αλβανία
  11. Ιταλία
  12. Εσθονία
  13. Φινλανδία
  14. Τσεχία
  15. Αυστραλία
  16. Βέλγιο
  17. Αρμενία
  18. Μολδαβία
  19. Ουκρανία
  20. Νορβηγία
  21. Γερμανία
  22. Λιθουανία
  23. Ισραήλ
  24. Σλοβενία
  25. Κροατία
  26. Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα τραγούδια των «Big Five» (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), καθώς και της περσινής νικήτριας Ουκρανίας, δεν διαγωνίστηκαν στους δύο ημιτελικούς, και προκρίθηκαν απευθείας στον σημερινό Τελικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον σχολιασμό και του Μεγάλου Τελικού θα είναι η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.