ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Eurovision 2024: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τον τελικό – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Τα στοιχήματα δείχνουν τον παλμό, ωστόσο δεν πέφτουν πάντα μέσα, ειδικά όταν μιλάμε για τις θέσεις κάτω από την πρώτη τριάδα

Eurovision 2024: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τον τελικό – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Με το που τελείωσε και ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2024, τα στοιχήματα ξεκίνησαν να παίρνουν «φωτιά» για το πως θα διαμορφωθούν οι τελικές θέσεις στον τελικό το Σάββατο 11 Μάϊου.

Η Μαρίνα Σάττι με το “Zari” πέτυχε τον αρχικό στόχο της, ο οποίος ήταν η πρόκριση στον τελικό της Eurovision 2024 και πλέον βάζει πλώρη για ακόμα πιο ψηλά, θέλοντας να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα.

Η ελληνική συμμετοχή έχει κερδίσει αρκετό κόσμο, γι’ αυτό και φιγουράρει στην ένατη θέση των στοιχημάτων.

Η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται σταθερά στην πρώτη δεκάδα και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να βρίσκεται εκεί και τη βραδιά του τελικού ή αν θα μπορέσει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις.

Τα στοιχήματα δείχνουν τον παλμό, ωστόσο δεν πέφτουν πάντα μέσα, ειδικά όταν μιλάμε για τις θέσεις κάτω από την πρώτη τριάδα.

Μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι η Κροατία, η οποία δείχνει να ξεφεύγει στα στοιχήματα, ενώ το Ισραήλ παίρνει μεγάλο ποντάρισμα τις τελευταίες ώρες και από όγδοο εκτοξεύτηκε στη δεύτερη θέση!

Σταθερά ψηλά είναι η Ελβετία και η Ιρλανδία, ανοδική τάση έχει η Γαλλία, ενώ μεγάλη δύναμη έχει χάσει η Ιταλία και η Ολλανδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα στοιχήματα αλλάζουν κάθε λεπτό και το σίγουρο είναι ότι μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (11/5) θα υπάρξουν ακόμα αρκετές αλλαγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.