ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Eurovision: «Γιουχάρισμα» και αποδοκιμασίες κατά την ερμηνεία του Ισραήλ (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της τραγουδίστριας Eden Golan οι θεατές φώναζαν και διαμαρτύρονταν έντονα

Eurovision: «Γιουχάρισμα» και αποδοκιμασίες κατά την ερμηνεία του Ισραήλ (βίντεο)

Η εμφάνιση της Ισραηλινής εκπροσώπου, Eden Golan, στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision δεν έλαβε θετικές αντιδράσεις.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «Hurricane» και αντιμετώπισε έντονη αποδοκιμασία και γιουχαΐσματα, με αρκετούς θεατές να φωνάζουν «Free Palestine». Οι διαμαρτυρίες δεν σταμάτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής της.

Επιπλέον, αναρτήθηκαν σημαίες και σύμβολα υποστήριξης της Παλαιστίνης, παρά την απαγόρευση από την EBU.

Ωστόσο, η Eden Golan δεν ήταν η μόνη που δέχθηκε κριτική για πολιτικούς λόγους.

Ο Σουηδός τραγουδιστής Eric Saade, ένας από τους τρεις πρώην διαγωνιζόμενους που άνοιξαν τον διαγωνισμό, εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας το παλαιστινιακό μαντήλι keffiyeh στον καρπό του.

Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ραδιοτηλεοπτικών Σταθμών (EBU), που διοργανώνει την εκδήλωση, σχολίασε σχετικά: «Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision είναι μια ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή. Όλοι οι ερμηνευτές γνωρίζουν τους κανόνες του διαγωνισμού και λυπούμαστε που ο Eric Saade επέλεξε να διακινδυνεύσει τη μη πολιτική φύση της εκδήλωσης. Θα χαρούμε να συζητήσουμε περαιτέρω μαζί σας μετά το τέλος της ζωντανής μετάδοσης αν χρειαστεί».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.