ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντυπωσιακή πρεμιέρα Ρέμου-Φουρέιρα στο ΝΟΧ αλλά ερώτημα το πόσο «δένουν» μεταξύ τους

Η σέξι εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει

Εντυπωσιακή πρεμιέρα Ρέμου-Φουρέιρα στο ΝΟΧ αλλά ερώτημα το πόσο «δένουν» μεταξύ τους

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της Ελένης Φουρέιρα και του Αντώνη Ρέμου το βράδυ του Σαββάτου (18/11) στο ΝΟX Athens με την τραγουδίστρια να προκαλεί «εγκεφαλικά» με τον σέξι χορό της σε στύλο, ωστόσο  το ερώτημα που επικρατεί είναι το κατά πόσο «δένουν» μεταξύ τους. 

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής και η εκρηκτική ποπ σταρ, που την περσινή σεζόν έμεινε μακριά από τις πίστες λόγω της εγκυμοσύνης της, ένωσαν της δυνάμεις τους και πλέον όλοι περιμένουν να δουν κατά πόσο αυτό το σχήμα θα κρατήσει.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του μαγαζιού με μία ολόσωμη λαμπερή φόρμα και ψηλά τακούνια. Τραγούδησε και χόρεψε με την ομάδα της, αλλά και σόλο, σε ένα σκηνικό αλά «ροντέο».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε πάνω σε έναν ψεύτικο ταύρο που είχε τοποθετηθεί στη σκηνή, με ένας στύλο καρφωμένο στην πλάτη του.

Τραγουδώντας το κομμάτι της, «Reggaeton» σε σκηνικό που θύμισε «ροντέο», έκανε μερικές σέξι κινήσεις με τους θαμώνες να την καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα, για να αναρτήσουν το κλιπ στο TikTok.

@panikrecords Reggaeton…#elenifoureira #reggaeton #foureira #noxathens #panikrecords #greeksongs #greekmusic #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Άλλα στιγμιότυπα από την εμφάνισή της:

@panikrecords Αεράκι…#elenifoureira #aeraki #foureira #noxathens #panikrecords #greeksongs #greekmusic #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

@sofia.amanatidi @Foureira #anemosagapis @Giorgos Papadopoulos #nox #premiera ♬ πρωτότυπος ήχος – @sofia.amanatidi

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.