ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Imagine Dragons: Αντιδράσεις με τη διεξαγωγή της συναυλίας – Πραγματοποιήθηκε… με το ζόρι μέσα σε σφοδρή κακοκαιρία

Πολλοί ήταν εκείνοι που παρότι είχαν εισιτήρια δεν κατάφεραν να πάνε, ενώ όσοι έφθασαν ταλαιπωρήθηκαν

Imagine Dragons: Αντιδράσεις με τη διεξαγωγή της συναυλίας – Πραγματοποιήθηκε… με το ζόρι μέσα σε σφοδρή κακοκαιρία

Αντιδράσεις προκάλεσε χθες βράδυ, η απόφαση πραγματοποίησης της συναυλίας των Imagine Dragons στο OAKA, κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες κι ενώ είχε ηχήσει το μήνυμα 112 σε όσους βρίσκονταν στην περιοχή αλλά και πολλά ακόμη σημεία της Αττικής.

Δεδομένου ότι επρόκειτο για την πρώτη ζωντανή εμφάνιση του δημοφιλούς συγκροτήματος στη χώρα μας τα εισιτήρια είχαν σχεδόν εξαντληθεί οπότε αναμενόταν η προσέλευση χιλιάδων ανθρώπων.

Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών αφού οι δρόμοι ακόμα και στην Αττική ήταν «ποτάμια» ενώ σε αρκετά σημεία της Ελλάδας οι δρόμοι δεν ήταν καν ανοικτοί.

Η διοργανώτρια εταιρεία είχε σπεύσει από προχθές το βράδυ να καταστήσει σαφές πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο ακύρωσης και υποστήριζε πως «οι επικαιροποιημένες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις ώρες διεξαγωγής της συναυλίας δεν συντρέχουν καμία ανησυχία στο να μην πραγματοποιηθεί» παρόλα αυτά συνιστούσε στο κοινό να έχει μαζί του αδιάβροχο.

Παρότι οι παραπάνω προβλέψεις δεν επιβεβαιώθηκαν και ενώ από νωρίς το απόγευμα ισχυρή βροχόπτωση και κεραυνοί έπλητταν την περιοχή, οι διοργανωτές επέμεναν πεισματικά η συναυλία να γίνει έστω και με το…ζόρι.

Οι ενημερώσεις γίνονταν αποκλειστικά μέσα από τα social media της εταιρείας και χωρίς συνέπεια με αποτέλεσμα να επικρατεί άγνοια μέχρι και την τελευταία στιγμή για τη διεξαγωγή της συναυλίας.

Κάποιοι, βλέποντας τον καιρό, αποφάσισαν να μην πάνε και να χάσουν τα λεφτά τους μιας και παρόλο που αρκετοί δρόμοι στην Ελλάδα ήταν κλειστοί δεν υπήρχε πρόβλεψη ούτε καν για επιστροφή χρημάτων. Και όλα αυτά ενώ μιλάμε για ένα παγκοσμίου φήμης συγκρότημα το οποίο θα παρακολουθούσαν άνθρωποι από όλη την Ελλάδα.

Μεγάλη ταλαιπωρία όμως υπέστησαν και όσοι αποφάσισαν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ από νωρίς. Οι πύλες εισόδου δεν άνοιξαν στις 5.30, όπως είχε ανακοινωθεί, και όσοι βρίσκονταν ήδη εκεί οδηγήθηκαν στους χώρους του κλειστού γηπέδου μπάσκετ προκειμένου να προστατευθούν από την σφοδρή καταιγίδα.

https://twitter.com/Chris_Bardas/status/1699482455340626398?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1699482455340626398%7Ctwgr%5E45a436cab3d579d0bc125f9dbcbc30d6002b47d7%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fculture%2Farticle%2F1409709%2Fimagine-dragons-kuma-diamarturion-gia-tin-diexagogi-tis-sunaulias-tous-sto-oaka-se-sunthikes-sfodris-kakokairias%2F

Οι Imagine Dragons ανέβηκαν τελικά στη σκηνή γύρω στις 9 το βράδυ, με το κοινό που είχε παραμείνει, να παρακολουθεί μέσα στα νερά, τις λάσπες και φυσικά κάτω από ομπρέλες.

Ευτυχώς μετά τις 9.30 η βροχή κόπασε και η συναυλία τελικά ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα και τον τραγουδιστή του συγκροτήματος να ευχαριστεί όσους πήγαν για να τους δουν και να τους ακούσουν με τέτοια βροχή.

Όσοι έμειναν μέχρι το φινάλε κάνουν λόγο για ένα δυνατό πρόγραμμα, αντάξιο της φήμης του συγκροτήματος, το οποίο, όμως, δυστυχώς, δεν συνοδευόταν από τις κατάλληλες συνθήκες και σίγουρα όχι από τη διοργάνωση της εταιρείας.

Η πραγματοποίησης μιας μαζικής συναυλίας ωστόσο, υπό αυτές τις επικίνδυνες συνθήκες, προκάλεσε, δικαίως, πλήθος αρνητικών σχολίων αλλά και διαμαρτυριών από ανθρώπους που είχαν αγοράσει εδώ και μήνες τα εισιτήρια τους, δεν κατάφεραν όμως να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα και επιπλέον δεν θα αποζημιωθούν.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ορισμένοι διαμαρτυρήθηκαν τηλεφωνικά και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν να μην υπάρξει παρέβαση για τη διακοπή της συναυλίας σε μια χρονική στιγμή που οι κάτοικοι καλούνταν από την Πολιτική Προστασία να αποφύγουν τις μετακινήσεις. Ανάμεσά τους ήταν και αρκετοί ξένοι που είχαν έρθει στην Αθήνα ειδικά για τη συναυλία.

Οι διαμαρτυρίες μάλιστα ήταν τόσες πολλές που κάποια στιγμή η εταιρεία μπλόκαρε την δημοσίευση σχολίων στη σελίδα της στο Facebook σβήνοντας, λίγο νωρίτερα όσα αρνητικά είχαν δημοσιευτεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.