ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Σάττι για Eurovision: «Νιώθω εθνικός ήρωας αυτές τις μέρες»

«Βγαίνω στη γειτονιά και άνθρωποι που δεν ήξερα καν ότι με ήξεραν μου λένε συγχαρητήρια»

Μ.Σάττι για Eurovision: «Νιώθω εθνικός ήρωας αυτές τις μέρες»

Η Μαρίνα Σάττι, κατά τη διάρκεια της πρώτης της συνέντευξη μετά την ανάθεση της εκπροσώπησης της χώρας μας στην Eurovision 2024, τόνισε μεταξύ άλλων πως «νιώθω εθνικός ήρωας αυτές τις μέρες. Όλη η γειτονιά μου εκεί στη Νέα Σμύρνη είναι χαρούμενη».

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για το πώς αισθάνεται που θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό, την αντίδραση του κόσμου και το πρόσωπο στο οποίο αποκάλυψε πρώτα ότι το σημαντικό νέο.

«Δεν έχω αγχωθεί και νιώθω ότι κάνω αυτό που, ούτως ή άλλως, κάνω στη ζωή μου – κάνω πρόβες, φτιάχνω μουσική και τραγούδια», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

«Όλη η γειτονιά μου είναι χαρούμενη»

Για τις αντιδράσεις του κόσμου, η Σάττι είπε: «Χαίρομαι που μου ανατέθηκε η Eurovision, παίρνοντας και όλη την στήριξή σας, όλων, των συνεργατών, νιώθω πως τα πράγματα που ήθελα και εγώ σαν Μαρίνα να πετύχω στη δουλειά μου, γίνονται πιο γρήγορα. Είμαι πιο χαρούμενη σίγουρα.

Όλη η γειτονιά μου εκεί στη Νέα Σμύρνη είναι χαρούμενη. Νιώθω εθνικός ήρωας αυτές τις μέρες. Βγαίνω στη γειτονιά και άνθρωποι που δεν ήξερα καν ότι με ήξεραν μου λένε συγχαρητήρια.

Ο ανθοπώλης μου είπε τι ωραία που τα είπα σε μια συνέντευξη. Με σταμάτησε και μια γυναίκα στη γειτονιά μου. Χρειαζόμουν να πω την αλήθεια αυτή την αγάπη. Νιώθω πως έτσι όπως το βιώνει και όλος ο κόσμος, νιώθω ότι συναντιόμαστε σε έναν κοινό στόχο. Ξαφνικά γίνεται δικό μας όλο αυτό, δεν είναι δικό μου όπως μπορεί να ένιωθα εγώ ότι ήταν τόσο καιρό».

Ποιος έμαθε πρώτος για τη Eurovision

Σε ποιον αποκάλυψε τη συμμετοχή της στη Eurovision πρώρα: «Το είπα πρώτα στον αδελφό μου. Δεν έτυχε να είμαστε συγγενείς, από μικροί αγαπιόμασταν πολύ και είναι ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος στον κόσμο. Μου απάντησε: “Ok, let’s do it”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το πώς φαντάζεται η ίδια την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision: «Θα ήθελα να φτιάξω ένα πρότζεκτ που να είναι σύγχρονο, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου και τη νέα Ελλάδα, πέρα από τα στερεότυπα που έχουν οι Ευρωπαίοι για εμάς, αλλά και να είναι σχετικό ώστε να μπορέσουν να χορέψουν και να ταυτιστούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.