ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μ.Σάττι: «Ήμουν άρρωστη και φοβόμουν ότι μπορεί να μην έχω φωνή»

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως ελπίζει να είναι πιο ψύχραιμη στον τελικό της Eurovision

Μ.Σάττι: «Ήμουν άρρωστη και φοβόμουν ότι μπορεί να μην έχω φωνή»

H Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στη σκηνή της Eurovision τη βραδιά του ημιτελικού, αν και ήταν άρρωστη με πυρετό, καταφέρνοντας να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 11 Μαΐου.

Η τραγουδίστρια με το «Ζάρι» μάγεψε στη σκηνή από το Μάλμε της Σουηδίας, όμως, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της αργότερα, δυσκολεύτηκε αρκετά λόγω μιας ίωσης που την ταλαιπωρεί. Αφού κατέβηκε από τη σκηνή, η Μαρίνα Σάττι μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι ανέφερε αρχικά: «Ήμουν άρρωστη, κάθε 3 ώρες ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις τι έχω πάρει από φάρμακα».

Όπως εξήγησε στην κάμερα η Μαρίνα Σάττι φοβήθηκε ότι μπορεί να κλείσει η φωνή της στη σκηνή, όμως τελικά τα κατάφερε. «Είχα φουλ φόβο ότι μπορεί να μην έχω φωνή σήμερα. Ήρθα χαλαρά κι είπα ότι θα το πάμε τελείως χαλαρά και για πλάκα. Τελικά, βγήκαν κάποια πράγματα που μας άρεσαν.

Όταν ανέβηκα, δεν κατάλαβα τι έγινε, δεν είχα έλεγχο, ούτε που ξέρω πώς τραγούδησα. Ελπίζω να είμαι πιο ψύχραιμη στον τελικό» ανέφερε η Μαρίνα Σάττι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να υπενθυμίσουμε ότι στον τελικό της Eurovision η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί 12η. Για σήμερα, μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι τόνισε «Πρέπει να ξεκουραστώ, να το βουλώσω λίγο, να φτιάξω τη φωνή μου. Πιστεύω ότι θα είμαι πιο ψύχραιμη. Να πούμε να έχουμε ωραία ενέργεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.