ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Αυτή είναι η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού (φώτο)

Είναι χορεύτρια και καθηγήτρια χορού

Πάτρα: Αυτή είναι η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού (φώτο)

Η φετινή «βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού» είναι η χορέυτρια, Γεωργία Σακκά και όπως αποκάλυψε πήρε τη θέση στέλνοντας το βιογραφικό της.

Η χορεύτρια και δασκάλα χορού, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και αποκάλυψε πώς πήρε την θέση. «Ανοίγουν οι αιτήσεις, στέλνεις το βιογραφικό, περνάς από την Επιτροπή μαζί με κάποιες άλλες κοπέλες που έχουν επιλέξει και μετά γίνεται η τελική επιλογή και στο ανακοινώνουν» δήλωσε η Γεωργία Σακκά που έχει καταγωγή από την Πάτρα.

Όπως είπε ήθελε να αναβιώσει την μοναδική αυτή εμπειρία μετά από αρκετά χρόνια αποχής από τα καλλιτεχνικά καρναβαλικά δρώμενα καθώς τα τελευταία επτά χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. «Είναι μια μοναδική εμπειρία. Δεν τη ζει εύκολα κάποιος. Και ήμουν αποφασισμένη φέτος ότι θέλω να το κάνω», σημείωσε η χορεύτρια και καθηγήτρια χορού.

Η φετινή βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού έχει αποφοιτήσει από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «ΧορόΧρονος», ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια. Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε χοροθεατρικές παραστάσεις και χορευτικά δρώμενα, συνεργασία με δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Να σημειωθεί ότι από το 1998 έως το 2009 συμμετείχε κάνοντας πρωταθλητισμό στην αγωνιστική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής της Γ.Ε. Πάτρας, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας και 19 μετάλλια σε όλη την Ελλάδα.

Η σχέση της με το Πατρινό Καρναβάλι είναι έντονη και ενεργοποιήθηκε πολλές φορές αφού μεταξύ άλλων συνεργάστηκε την περίοδο 2013-2016 με το πλήρωμα 86 των Πάρη Λαλιώτη και Αλέξη Γεωργιόπουλου συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικά δρώμενα, συμμετείχε σε τελετές έναρξης και λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού σε χορογραφίες της Βίκυς Αγόρα, αλλά και ως χορεύτρια και βοηθός χορογράφου στην παράσταση videodance «Deja vu».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Καρναβάλι του 2024 αναμένεται να είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια με τους καρναβαλιστές από όλη τη χώρα να ετοιμάζονται από τώρα για το γκρουπ στο οποίο θα συμμετάσχουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.