ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρέθυμνο: Ξέφρενο πάρτι στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση (φωτο)

Η παρέλαση θα ολοκληρωθεί με μεγάλο πάρτι και ρίψη βεγγαλικών

Ρέθυμνο: Ξέφρενο πάρτι στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση (φωτο)

Ξέφρενο πάρτι επικρατεί στο καρναβάλι του Ρεθύμνου στην Κρήτη με τους χιλιάδες συμμετέχοντες να διασκεδάζουν και να ξεφαντώνουν.

Ο συννεφιασμένος καιρός δεν χάλασε το κέφι των καρναβαλιστών των 27 οργανωμένων ομάδων και όλων όσοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις,

Δείτε φωτογραφίες:

Επισκέπτες από όλη την Κρήτη, πολλές περιοχές της Ελλάδας και φοιτητές που σπουδάζουν, όλοι μια παρέα, από χθές το βράδυ που πραγματοποιήθηκε η νυχτερινή παρέλαση και ακολούθησαν γλέντια σε πολλά μαγαζιά και σε πολλές γωνιές της παλιάς πόλης μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν χάσει το κέφι τους, σύμφωνοι με το μήνυμα του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού 2024 που καλεί τους πολίτες να είναι όλοι μαζί μία παρέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς, Ερυθρός Σταυρός, σαμαρείτες, μέλη των καρναβαλικών ομάδων και πληρωμάτων, έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης η οποία θα ολοκληρωθεί με το μεγάλο πάρτι και τη ρίψη βεγγαλικών, κρατώντας οι διοργανωτές την υπόσχεση για εικόνες στον ουρανό που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.