ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε εξέλιξη το «Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι» – Τι ώρα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λήξης

Η παρέλαση ομάδων και αρμάτων ξεκίνησε στις δύο το μεσημέρι

Σε εξέλιξη το «Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι» – Τι ώρα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λήξης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη καρναβαλική γιορτή στο Ρέθυμνο, με τους καρναβαλιστές, τις 31 ομάδες, τα άρματα και τους χιλιάδες επισκέπτες από την Κρήτη και όχι μόνο, να γιορτάζουν την τελευταία ημέρα των Αποκριών.

Έτσι, προετοιμάζουν την είσοδό τους στη Σαρακοστή με την αυριανή ημέρα της Καθαράς Δευτέρας.

Η παρέλαση ομάδων και αρμάτων ξεκίνησε στις δύο το μεσημέρι, και αυτή την ώρα έχει στηθεί το μεγάλο γλέντι στην πλατεία Μικρασιατών, με μικρούς και μεγάλους να ολοκληρώνουν τις συναντήσεις τους που διήρκεσαν πλέον των τεσσάρων μηνών, για να οργανωθεί και να ετοιμαστεί το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.

Ο ρυθμός, η μουσική, η καλή διάθεση ξεχείλισαν σήμερα, με τους συμμετέχοντες να αντέχουν στην κούραση των ημερών, στην οποία ήταν ενταγμένες οι υπέροχες στιγμές που βίωσαν οι Ρεθεμνιώτες και οι επισκέπτες τους, με την παιδική παρέλαση, τις βραδινές καντάδες και τη χθεσινοβραδινή νυχτερινή παρέλαση. Και όλα αυτά χωρίς ούτε μία στιγμή να σταματήσουν τα πάρτι και οι μαζώξεις σε κάθε γωνιά της πόλης.

Στις 6:30 το απόγευμά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λήξης στην πλατεία του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου με φόντο τη θάλασσα και τον ρεθεμνιώτικο ορίζοντα και ουρανό τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά θα σηματοδοτήσουν αφενός την επιτυχία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2023, αφετέρου την αρχή για μία περίοδο ανάπαυλας, μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι οι προετοιμασίες για το επόμενο καρναβάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.