ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Squid Game: Ο σκηνοθέτης της σειράς θέλει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο καστ

Η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει γυρίσματα το 2023

Squid Game: Ο σκηνοθέτης της σειράς θέλει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο καστ

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ίσως προσκληθεί να συμμετάσχει στο καστ του «Squid Game» σε μια μελλοντική σεζόν, δήλωσε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς, Hwang Dong-hyuk.

Σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε το Netflix στη Σεούλ, όταν ρωτήθηκε αν κάποιος γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ θα πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς, ο Hwang απάντησε: «Δεν θα υπάρχει κανένας γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ στη δεύτερη σεζόν. Δεν είναι στο πλάνο και αν αλλάξει το σκηνικό, ίσως στην τρίτη σεζόν – αλλά η δεύτερη σεζόν, εξακολουθεί να διαδραματίζεται στην Κορέα. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είπε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του “Squid Game”, οπότε ίσως αν ο χρόνος ή οι ευκαιρίες το επιτρέψουν, μπορούμε να του ζητήσουμε να συμμετάσχει στα παιχνίδια».

Η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει γυρίσματα το 2023 και θα κυκλοφορήσει το 2024, επιβεβαίωσε ο Hwang. «Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του χρόνου και θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος», δήλωσε ο Hwang, προσθέτοντας ότι έχουν επιβεβαιωθεί τα παιχνίδια που θα παιχτούν στη σεζόν.

Ολόκληρη η ομάδα του «Squid Game» βρέθηκε στη συνάντηση Τύπου για να γιορτάσει την πρωτοφανή επιτυχία στα βραβεία Emmy, εκτός από τον νικητή πρωταγωνιστή Lee Jung-jae, ο οποίος απουσίαζε λόγω της πρεμιέρας του σκηνοθετικού του ντεμπούτο «The Hunt» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα, είπε: «Αν και έχουν κυκλοφορήσει πολλά νέα για το “Squid Game” και έχουμε πάρει πολλά βραβεία, το πιο σημαντικό για μένα είναι το γεγονός ότι το κορεατικό περιεχόμενο φτάνει και αγαπιέται από τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω να κυκλοφορήσει περισσότερο, παρόμοιο με τις σεζόν 2 και 3 του “Squid Game”, ώστε περισσότεροι λαμπροί σκηνοθέτες και ηθοποιοί να αποκτήσουν περισσότερες ευκαιρίες να συναντήσουν το παγκόσμιο κοινό».

Το «Squid Game» έκανε πρεμιέρα στο Netflix πριν από σχεδόν ένα χρόνο και έχει κάνει θραύση σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς είναι το πρώτο κορεατικό δράμα που κατέκτησε τα 10 κορυφαία εβδομαδιαία most-watched του Netflix με τις περισσότερες θεάσεις σε 94 χώρες- συνολικά 1,65 δισεκατομμύρια ώρες θέασης τις πρώτες 28 ημέρες μετά την πρεμιέρα του στις 17 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από διακρίσεις σε Χρυσές Σφαίρες και Screen Actors Guild Awards, συγκέντρωσε 14 υποψηφιότητες για βραβεία Emmy και κέρδισε έξι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως ο πρώτος Κορεάτης σκηνοθέτης που κέρδισε Emmy, ο Hwang δήλωσε ότι πάντα είχε στόχο να γίνει διεθνής, αλλά ποτέ δεν περίμενε αυτή τη μεγάλη επιτυχία και ότι ελπίζει ότι οι νίκες να αποτελέσουν έμπνευση για μελλοντικούς διεθνείς δημιουργούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.