Squid Game ριάλιτι με έπαθλο 4,56 εκατ. δολαρίων – Πώς μπορεί να κάνει κανείς αίτηση;

Κι αν σου κάτσει... σου αλλάζει τη ζωή

Squid Game ριάλιτι με έπαθλο 4,56 εκατ. δολαρίων – Πώς μπορεί να κάνει κανείς αίτηση;

Η άκρως επιτυχημένη και ανατριχιαστική νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά του Netflix «Squid Game», που θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν, μεταφέρεται στην ζωή και στη μικρή οθόνη, καθώς όπως όλα δείχνουν έρχεται το ομώνυμο ριάλιτι στην streaming πλατφόρμα με έπαθλο 4,56 εκατ. δολάρια.

Ο μαχόμενος streamer ανακοίνωσε ότι δημιουργεί μια πραγματική εκδοχή του ανατριχιαστικού νοτιοκορεατικού σόου επιβίωσης, με την παραγωγή να έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές του επόμενου έτους.

Ο μαχόμενος streamer ανακοίνωσε ότι δημιουργεί μια πραγματική εκδοχή του ανατριχιαστικού νοτιοκορεατικού σόου επιβίωσης, με την παραγωγή να έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές του επόμενου έτους.

Στο «Squid Game: The Challenge», όπως αναφέρει η New York Post ότι θα είναι το όνομα του νέου ριάλιτι, θα συμμετέχουν συνολικά 456 διαγωνιζόμενοι που θα παλέψουν για το τεράστιο χρηματικό έπαθλο των 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Netflix, το εντυπωσιακό ποσό θα είναι το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει προσφερθεί ποτέ στην τηλεόραση ριάλιτι.

«Το Squid Game κατέκτησε τον κόσμο με τη συναρπαστική ιστορία και τις εμβληματικές εικόνες του σκηνοθέτη Hwang Dong-hyuk», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Netflix, Brandon Rieg, στην ανακοίνωση. «Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή του καθώς μετατρέπουμε τον φανταστικό κόσμο σε πραγματικότητα σε αυτόν τον τεράστιο διαγωνισμό και κοινωνικό πείραμα».

Ποιες οι προϋποθέσεις για να πάρει κανείς μέρος στο ριάλιτι

Το κάστινγκ είναι προς το παρόν ανοιχτό μόνο σε ενήλικες άνω των 21 ετών και όσους γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα, μέσω του SquidGameCasting.com. Το ριάλιτι θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια και η παραγωγή αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες.

Τα παιχνίδια της επερχόμενης ριάλιτι σειράς θα είναι εμπνευσμένα από τα παιχνίδια του τηλεοπτικού σόου επιβίωσης, ωστόσο, όπως αναφέρει η New York Post, δεν θα είναι τόσο φρικιαστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το διακύβευμα είναι υψηλό, αλλά σε αυτό το παιχνίδι η χειρότερη μοίρα είναι να γυρίσεις σπίτι με άδεια χέρια», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.