ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στήθηκε ήδη το πρωτοχρονιάτικο γλέντι στη Θεσσαλονίκη – Με φλεγόμενα πιάτα και Καρρά ετοιμάζονται να υποδεχθούν το 2024

Οι σχάρες άναψαν από νωρίς, η μουσική παίζει δυνατά και ήδη σε πολλά σημεία της πόλης έχει στηθεί γιορτή

Στήθηκε ήδη το πρωτοχρονιάτικο γλέντι στη Θεσσαλονίκη – Με φλεγόμενα πιάτα και Καρρά ετοιμάζονται να υποδεχθούν το 2024

Μπορεί ο χρόνος να μην άλλαξε ακόμα, ωστόσο το γλέντι έχει στηθεί από νωρίς στη Θεσσαλονίκη, όπου ετοιμάζονται να υποδεχθούν το 2024 με φλεγόμενα πιάτα, ψησταριές και τραγούδια του Βασίλη Καρρά.

Οι σχάρες άναψαν από νωρίς, η μουσική παίζει δυνατά και ήδη σε πολλά σημεία της πόλης έχει στηθεί γιορτή όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες του thes.gr στη Νεάπολη η διασκέδαση έχει πάρει… εκρηκτικές διαστάσεις.

Μόνο σε ένα μαγαζί εστίασης, φορτηγό ξεφόρτωσε 20.000 πιάτα! Και το σπάσιμο των φλεγόμενων πιάτων έχει ήδη αρχίσει.

Τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά πρωταγωνίστησαν στο γλέντι που είναι σε εξέλιξη, με τους θαμώνες να τιμούν με τον τρόπο αυτό τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή, που από μικρός έζησε στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης και πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από νωρίς γίνεται χαμός στους δρόμους. Τα παιδιά έλεγαν κάλαντα και στήνονταν ψησταριές από νωρίς, με τα σουβλάκια να έχουν την τιμητική τους. Δείτε τις εικόνες του karfitsa.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σουβλάκια, πανσέτες, λουκάνικα και διάφορα άλλα εδέσματα ρίχνονται στα κάρβουνα και τα πιρούνια παίρνουν φωτιά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.