Τ.Μάλκοβιτς: «Η Ελλάδα είναι το σπίτι των Γλυπτών του Παρθενώνα»

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στη χώρα μας

Τ.Μάλκοβιτς: «Η Ελλάδα είναι το σπίτι των Γλυπτών του Παρθενώνα»

Ο Τζον Μάλκοβιτς βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις ημέρες με αφορμή την μουσική παράσταση The Music Critic που θα παρουσιαστεί αύριο στο Ηρώδειο και αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό. Στη συνέντευξη του μίλησε και για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Η παράσταση «The Music Critic», είναι βασισμένη σε σύλληψη και δημιουργία του διάσημου βιολιστή, συνθέτη, παραγωγού και ηθοποιού Aλεξέι Ιγκούντεσμαν. Θα παρουσιαστεί αύριο στο Ηρώδειο και το Σάββατο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο Τζον Μάλκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, κατά την οποία εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την Ελλάδα και για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Είναι εκπληκτικό. Δε μπορώ να πιστέψω ότι εκεί έπαιζαν θέατρο», σχολίασε ο υποψήφιος δύο φορές για Όσκαρ ηθοποιός για το Ηρώδειο. Και συνέχισε: «Όταν παρουσιάζεις τη δουλειά σου στο κοινό μπορεί να μην αγαπηθεί, δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι φρικτό το γεγονός ότι δε θα αγαπηθεί η δουλειά σου, μπορεί να είναι κάτι υπέροχο, όπως συμβαίνει και στη ζωή».

Ο διάσημος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα γλυπτά του Παρθενώνα: «Πρέπει να επιστρέψουν. Εδώ είναι ο τόπος γέννησης τόσων πολλών καλών στοιχείων της ανθρωπότητας και αυτό είναι το σπίτι τους. Είναι ξεκάθαρο για μένα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην παράσταση «The Music Critic» ο Τζον Μάλκοβιτς ερμηνεύει τον ρόλο του κακού κριτικού που πιστεύει ότι η μουσική του Μπετόβεν, του Σοπέν, του Προκόφιεφ και τόσων άλλων είναι απλώς κουραστική και θλιβερή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.