ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα κορίτσια του «Scorpios Music Bar» βγήκαν μέχρι και στην τηλεόραση – «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες»

Τι είπαν για τον τσακωμό τους η Μαρίνα Μπομπέτσι και η Μαρία Ιορδάνοβα που έγιναν viral στο TikTok

Τα κορίτσια του «Scorpios Music Bar» βγήκαν μέχρι και στην τηλεόραση – «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες»

Για τους άντρες «μαμάκηδες» αλλά και τον τσακωμό τους μίλησαν η Μαρίνα Μπομπέτσι και η Μαρία Ιορδάνοβα του «Scorpios Music Bar» που η «χάρη» τους έφτασε μέχρι την τηλεόραση και το 2night Show μετά τα viral TikTok βίντεο με το «Παμ!».

Η Μαρίνα Μπομπέτσι, μίλησε για τη γενέτειρά της και εξέφερε την άποψή της για τους άντρες στην Ελλάδα. Όπως είπε: «Είμαι από Ρωσία και μένω 22 χρόνια στην Ελλάδα. Ήρθα για διακοπές και έμεινα, ήρθαν και τα παιδάκια μου. Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα. Φτάνουν 50 χρονών και μένουν με τη μαμά τους, τη ρωτάνε για όλα. Εμείς στη Ρωσία στα 18 μου προσπαθούμε να είμαστε μόνοι μας. Εδώ μέχρι τα γεράματα είναι με τη μαμά τους».

Η ιδιοκτήτρια του μπαρ, Μαρία Ιορδάνοβα, είπε: «Εγώ με τον σύντροφό μου είχαμε αποφασίσει να κάνουμε βίντεο στο TikTok γιατί δεν μας ήξερε πολύς κόσμος. Το βγάλαμε Scorpios γιατί είναι το ζώδιο του συντρόφου μου. Είναι η πρώτη φορά που άνοιξα μαγαζί. Είμαι 15 χρόνια στην Ελλάδα, είμαι από τη Βουλγαρία. Μένει η μαμά μου και η αδελφή μου πολλά χρόνια εδώ. Τώρα στην Βουλγαρία είναι πιο ακριβά από την Ελλάδα. Πάντα ήξερα ότι θα πετύχω κάτι αλλά δεν περίμενα τέτοιο είδος. Δουλεύω μια ζωή barwoman».

Με τη σειρά της, η υπάλληλος του Scorpios που έγινε viral με το «Scorpios είναι για σένα, παμ» περιέγραψε τον ρόλο της στο μαγαζί, αλλά και το πώς ήρθε από τη Ρωσία στην Ελλάδα. Αρχικά, είπε: «Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί όλο αυτό. Πριν δύο μήνες ξεκίνησε! Ακόμα αναρωτιόμαστε, δηλαδή από το ΠΑΜ γύρισε όλη η Ελλάδα ανάποδα; Πριν από τα γενέθλιά μου έγινε το μπαμ, ήταν δώρο για τα γενέθλιά μου. Έγινε χαμός μετά το βίντεο. Εγώ είμαι η ”γλάστρα” του μαγαζιού και θα περάσεις πολύ ωραία. Τώρα η Μαρία είναι business woman».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρία Ιορδάνοβα έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το Scorpios Bar. Πιο αναλυτικά, είπε: «Τέσσερις μήνες το έχω το μαγαζί και έγινε όλο αυτό στους δύο μήνες». Ζητάνε φωτογραφίες, δίνουμε μπλουζάκια. Με παίρνουν τηλέφωνο και παιδάκια και μου λένε ”Scorpios είναι για σένα, ΠΑΜ”. Πιστεύω ότι υπήρχε άστρο, κάρμα».

Όσο για τον πρόσφατο τσακωμό τους, η Μαρία Ιορδάνβοβα ανέφερε: «Όλα τα σχόλια που έχουν κάνει, αυτό που έγινε με τη Μαρίνα με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η Μαρίνα Μπομπέτσι, αναφέρθηκε σε σχόλια που εισπράττει από τον κόσμο που τη βλέπει στα social media: «Στα σχόλια μου λένε ότι έχω μια απλότητα, το ”χωριάτικο” στυλ. Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι να είμαστε με τους συνάδελφους καλά. Έφυγα για περίπου 10 ημέρες. Μου γράφει μήνυμα η Μαρία και την πήρα ”καπάκι” τηλέφωνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.