ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θανατηφόρα ατυχήματα σε λούνα πάρκ: Βίντεο που κόβουν την ανάσα

Παρ ολίγον τραγωδία και στο Allou! Fun Park

Θανατηφόρα ατυχήματα σε λούνα πάρκ: Βίντεο που κόβουν την ανάσα

Παρολίγον τραγωδία σαν αυτές που θα δείτε και στα βίντεο παρακάτω, θα είχαμε εχθές στο Allou! Fun Park στου Ρέντη όταν τρενάκι που περνούσε σε ορισμένα στο νερό, φέρεται να εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τεσσάρων ατόμων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες παρευρισκομένων, σε κάποιο σημείο η στάθμη του νερού ήταν χαμηλότερη του προβλεπόμενου, καθώς σε εκείνο το σημείο τα βαγόνια φρέναραν λόγω της πρόσκρουσης στο νερό.

Αυτό δεν συνέβη λόγω της χαμηλής στάθμης, με αποτέλεσμα το τρένο να φύγει με ορμή στην κατηφόρα όπου οδηγούσε στην πλατφόρμα νερού κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εκσφενδονιστούν τα 4 άτομα που επέβαιναν σε αυτό και να προσγειωθούν στους θάμνους κι όχι σε τίποτα σίδερα ή στο τσιμέντο.

Θανατηφόρα ατυχήματα σε λούνα πάρκ

Space Journey, 30 Ιουνίου 2010. Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 10 τραυματίστηκαν όταν το Διαστημικό Ταξίδι, σχεδιασμένο για να προσομοιώσει την εμπειρία εκτόξευσης πυραύλου, έπεσε 15 μέτρα στο έδαφος στο λούνα παρκ Ecoventure Valley στο Shenzen της Κίνας. Μάρτυρες είπαν, λίγο πριν τελειώσει η βόλτα, ότι το ρεύμα κόπηκε και οι καμπίνες που μετέφεραν 44 επιβάτες ανατράπηκαν και έπεσαν στο έδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Mindbender roller-coaster, 14 Ιουνίου 1986. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα τρενάκι του λούνα παρκ εκτροχιάστηκε στο εμπορικό κέντρο West Edmonton. Ένα τρένο τεσσάρων αυτοκινήτων στο Mindbender, η μεγαλύτερη βόλτα σε εσωτερικούς χώρους, είχε ταχύτητα 100 km/h όταν ξέφυγε από τις ράγες, στέλντοντας τρεις από τους τέσσερις επιβάτες του τελευταίου αυτοκινήτου στο θάνατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.