ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Victor Vernicos: Το Twitter «έστησε γλέντι» για την πρόβα του στη Eurovision – «Ντοθράκι μιλάει;»

Σάλος με την εμφάνιση του 16χρονου στη σκηνή του Λίβερπουλ

Victor Vernicos: Το Twitter «έστησε γλέντι» για την πρόβα του στη Eurovision – «Ντοθράκι μιλάει;»

Ολοκληρώθηκαν και οι δύο πρόβες του Victor Vernicos στη σκηνή της Eurovision 2023, λίγο πριν διεκδικήσει μία θέση στον τελικό.

Βίντεο από την εμφάνιση του 16χρονου που εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα με το «What They Say», κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς από όσους τα παρακολούθησαν, να σχολιάζουν την προφορά του και κυρίως τα… αγγλικά του.

Δείτε το βίντεο

Το Twitter «πλημμύρισε» με σχόλια χρηστών που «δεν καταλαβαίνουν τι λέει». Με χιουμοριστική διάθεση, πολλοί διερωτώνται «τι γλώσσα μιλάει;».

«Συγγνώμη βρε παιδιά, αλλά επειδή έχω και δυσλεξία… μπορεί κάποιος να μου πει τι λέει; Δεν καταλαβαίνω ούτε μια λέξη… Ντοθρακι μιλάει;» έγραψε κάποιος στην πλατφόρμα, κάνοντας έμμεση αναφορά στη «γλώσσα» των φανταστικών ηρώων του «Game of Thrones». «Έβαλα Shazam και μου έβγαλε τη μεγάλη μάχη του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”» σχολίασε κάποιος άλλος.

Δείτε περισσότερα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.