Κατέβηκε το βουνό στην θάλασσα και οι δήμαρχοι «σφυρίζουν αδιάφορα». Γι αυτό σας λέω δεν υπάρχει ελπίδα...

Δίκη για την υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας της Ι.Τούνη: «Ήθελαν να σπάσουν πλάκα» λέει η κουμπάρα της

Έξι μάρτυρες αναμένεται να καταθέσουν αύριο

Δίκη για την υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας της Ι.Τούνη: «Ήθελαν να σπάσουν πλάκα» λέει η κουμπάρα της

Συνεχίζεται αύριο (23/1) η δίκη για την υπόθεση της εκδικητικής πορνογραφίας σε βάρος της Ιωάννας Τούνη από δύο άνδρες 38 και 44 ετών.

Μεταξύ των μαρτύρων που θα εξεταστούν αύριο είναι και η Στέλλα Πάσσαρη, κουμπάρα και συνεργάτιδα της Ιωάννας Τούνη στην επιχείρηση ρούχων που διατηρούν στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάθεσή της θεωρείται ιδιαιτέρως σημαντική καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το παραπεμπτικό βούλευμα, η Σ.Πάσσαρη φέρεται να ήταν παρούσα σε μία συνάντηση που είχε η γνωστή influencer με τον 38χρονο κατηγορούμενο Α.Κ.

«Περαιτέρω προέκυψε ότι τον Ιούνιο του 2020, η Ιωάννα Τούνη συνάντησε τον κατηγορούμενο Α.Κ. σε κεντρικό καφέ της Θεσσαλονίκης και παρουσία της φίλης της Στυλιανής Πάσσαρη, ο ανωτέρω κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι τη βιντεοσκόπησε ο φίλος του Χ.Χ. σε συνεννόηση με αυτόν και ότι το έκαναν για να σπάσουν πλάκα, ότι ο ίδιος το είχε στείλει σε κάποια άτομα αλλά πλέον το έχει σβήσει και δεν το έχει στην κατοχή του.

Η Στυλιανή Πάσσαρη επιβεβαίωσε πλήρως τη συνάντηση μαζί με την Ιωάννα Τούνη του ανωτέρου κατηγορουμένου σε καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τη ρητή παραδοχή εκ μέρους του κατηγορουμένου ότι η λήψη του έγινε από τον φίλο του και δεύτερο κατηγορούμενο στην υπόθεση, ότι είπε ότι το έκαναν για να σπάσουν πλάκα και ότι δεν το είχαν πλέον στην κατοχή τους καθώς το είχαν διαγράψει», αναφέρεται στο πολυσέλιδο βούλευμα που παρέπεμψε τους δύο άνδρες.

Φως στο τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της 23ης Ιουλίου του 2017 στο χώρο στάθμευσης του γνωστού beach bar της Χαλκιδικής αλλά και στα όσα ακολούθησαν αναμένεται να ρίξουν και οι καταθέσεις των υπολοίπων 5 μαρτύρων. Σύμφωνα με το βούλευμα, πρόκειται για μάρτυρες που θα καταθέσουν στοιχεία σχετικά με τη δημοσίευση, το φθινόπωρο του 2017, των δύο γυμνών φωτογραφιών της Ιωάννας Τούνη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του 38χρονου κατηγορούμενου αλλά και για την ευρεία διαρροή του «ροζ» βίντεο και την ανάρτησή του σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων όλων των μαρτύρων κατηγορίας αναμένεται να προβληθεί στη δίκη το επίμαχο βίντεο, διάρκειας 35 δευτερολέπτων που φέρονται να είχαν κινηματογραφήσει οι κατηγορούμενοι και στο οποίο η Ιωάννα Τούνη εμφανίζεται να συνευρίσκεται ερωτικά με τον έναν εκ των δύο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.