ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη – Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή του

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη – Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή του

Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη χθες και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της 28ης Μαρτίου, ο Δημήτρης Κόκοτας διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

«Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσομείου».

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε σήμερα το πρωί για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, την προηγούμενη ημέρα.

Η Κατερίνα Κόκοτα είπε στην εκπομπή «Πρωινό» ότι: «Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Έχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεό και πάει αρκετά καλά.

Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες. Δεν ήμουν μπροστά. Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα».

Αναφερόμενη στην κόρη τους, η Κατερίνα Κόκοτα τόνισε ότι το παιδί δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό για το τι συνέβη στον πατέρα του και αυτές τις ώρες, την προσέχει η γιαγιά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κόρη μου είναι καλά, είναι στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά της. Δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό. Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί, ξέρει ελάχιστα πράγματα» πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.