ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δύο εμφράγματα υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης! – Υπεβλήθη σε ισάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις

Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Δύο εμφράγματα υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης! – Υπεβλήθη σε ισάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις

Δύο εμφράγματα υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε δύο ισάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso ο γνωστός ηθοποιός πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης, όταν άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός υπέστη το πρώτο έμφραγμα την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με την Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια τον πήγε η ίδια στο νοσοκομείο με το όχημά της.

Εκεί οι γιατροί, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο.

Λίγες ώρες αργότερα υπέστη και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα να μπει για δεύτερη φορά στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ηθοποιός θα παραμείνει κλινήρης έως τουλάχιστον την Κυριακή ενώ η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

Το ίδιο κιόλας βράδυ έγινε επέμβαση τοποθέτησης stent, με την Δέσποινα Βανδή να μη φεύγει στιγμή από το πλευρό του συντρόφου της.

Όλα πήγαν κατ’ ευχήν και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ήδη καλύτερα.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, αποκαλύπτοντας ότι δικός της άνθρωπος είδε το ζευγάρι στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.